Vlajková loď by mala byť predstavená v marci.

Huawei pripravuje vlajkovú loď radu P50, ktorá by mala byť oficiálne oznámená v marci. Nie je preto prekvapujúce, že sa na internete začínajú objavovať prvé informácie a rendery, ktoré naznačujú, ako by mohla novinka vyzerať. Tvorca konceptov, HoiIndI, zverejnil na sociálnej sieti Twitter rendery, pri ktorých tvorbe vychádzal z doterajších špekulácií a únikov informácií.

P50 Pro v jeho ponímaní predstavuje evolučné zlepšenie v porovnaní s P40 Pro. Novinka si zachováva dizajn zadného fotoaparátu vlajkovej lode z roku 2020 a prináša najmä zmeny na prednej strane – jeden predný fotoaparát v hornej časti displeja, ktorý sa presunul do stredu a reproduktor, ktorý je zabudovaný do rámika nad displejom.

Očakáva sa, že Huawei P50 Pro ponúkne výrazne zaoblenie displeja po bokoch, 6,6-palcovú uhlopriečku, výšku 150 mm a šírku 73 mm. Vlajkovú loď by mal poháňať procesor Kirin 9000 a pravdepodobne bude dostupná v obmedzenom množstve. Zatiaľ však ide iba o špekulácie.

Rendery, ktoré zobrazujú, ako by mohol P50 Pro vyzerať, si môžete pozrieť na sociálnej sieti Twitter. Obrázky je možné zväčšiť kliknutím na ne:

Zdroj: HoiIndI

Prečítajte si aj:

Huawei telefóny: Toto sú moje skúsenosti zo života bez Google služieb v roku 2020

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit