Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Huawei opäť rozširuje ponuku prémiovej starostlivosti pre zákazníkov a prináša ďalšiu servisnú akciu. Tá umožňuje majiteľom smartfónov Huawei získať opravu rozbitého displeja, vyčistenie telefónu či ochrannú fóliu na nový displej za zvýhodnenú cenu.

Ušetrite až polovicu

Podľa stredoeurópskeho prieskumu, ktorý pre Huawei realizovala analytická agentúra IPSOS, sa takmer 70 % ľudí najviac obáva poškodeného displeja. Ak vás táto nepríjemnosť postretla, Huawei prichádza s riešením. Rozbitá obrazovka sa môže stať minulosťou, a to za zvýhodnenú cenu.

Každý, kto navštívi počas trvania akcie jedno z vybraných servisných centier, získa zľavu až do výšky 50 % z celkovej ceny nezáručnej opravy. Zoznam zariadení a cenník opráv nájdete na stránke https://consumer.huawei.com/sk/support/screenreplacement/.

Zľavu je možné uplatniť na každé zariadenie iba raz, avšak každý zákazník si môže uplatniť zľavu na výmenu displeja až na troch smartfónoch.

Ochrana displeja či nová batéria

S ochrannou fóliou je displej smartfónu lepšie chránený voči poškriabaniu. Po výmene poškodeného displeja  ju môžete získať úplne zadarmo vrátane aplikácie. Stačí navštíviť autorizovaný servis Huawei. Servisní špecialisti zariadenie tiež vyčistia a poskytnú aj novú batériu (okrem modelu P20).

Kedy a kde?

Akcia trvá od 15.8. do 14.9.2019. Stačí so zariadením Huawei osobne navštíviť niektoré z nasledovných servisných centier: FixServis Avion, FixServis Aupark, FixServis Bory Mall, Fixservis Centrála Relax v Bratislave alebo FixServis Mlyny v Nitre.

Vaše dáta zostanú chránené

O bezpečnosť údajov uložených v telefóne počas opravy sa netreba obávať. Stačí pred odovzdaním smartfónu do servisu aktivovať Servisný režim. Vďaka nemu ostanú vaše dáta zakryptované a do zariadenia nebude mať prístup nikto okrem jeho majiteľa.

Značky: