Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Aplikácia s rozšírenou realitou, možnosť vyskúšať si fotografické schopnosti umelej inteligencie a tiež súťaže o top smartfón a ďalšie zaujímavé ceny. To všetko čaká (nielen) na technologických nadšencov, ktorí navštívia stan spoločnosti Huawei na festivale Pohoda 2018.

Keď technológie motivujú k pohybu

Pohyb je v kurze a jedna z jeho najzábavnejších foriem čaká na návštevníkov trenčianskeho festivalu v Huawei Roller Disco stane. Na vyhradenej ploche si budú môcť jeho návštevníci zdokonaliť korčuliarske umenie a predviesť svoje kreácie.

V rámci programu nebudú chýbať súťaže – korčuliarov budú k pohybovým výkonom motivovať ceny, ako napríklad reproduktor značky Huawei či darčekový kit k smartfónu Huawei P20 Pro.

Ako fotí umelá inteligencia?

Spoločnosť Huawei ako priekopník implementovania umelej inteligencie do sveta smartfónov predvedie jej fotografické schopnosti priamo v areáli trenčianskeho letiska. Kontakt s touto technológiou záujemcom sprostredkuje smartfón Huawei P20 Pro.

Záujemcovia budú mať možnosť nechať sa fotografom zvečniť s hosteskou v éterickom motýľom kostýme a presvedčiť sa tak na vlastné oči o tom, čo spojenie vynikajúceho fotoaparátu a umelej inteligencie dokáže. Nebude chýbať možnosť odniesť si vytlačenú spomienku domov. Všetky fotografie nájdete pripnuté na stene pri stane Huawei Roller Disco.

Rozšírená festivalová realita

Hudobné festivaly sú predovšetkým o zážitkoch. Jeden netradičný prinesie do Huawei stanu aj aplikácia Arilyn, určená pre smartfóny s Androidom či iOS. Rozšírená realita vás po naskenovaní fotografie motýľa (nájdete u hostesiek alebo na mantineloch v stane) prenesie do magického sveta virtuálnych motýľov, ktoré môžete zachytiť fotoaparátom a unikátnym záberom sa pochváliť na sociálnych sieťach.

Foto súťaž o Huawei P20 Pro

Výborná motivácia čaká aj na nadšencov fotenia, ktorý navštívia značkový stan. Na Instagrame bude počas celého festivalu prebiehať súťaž o najkreatívnejšiu fotografiu Pohody 2018. Stačí sa odfotiť s virtuálnymi motýľmi alebo hosteskou v kostýme, snímku pridať na vlastný verejný profil na Instagrame s označením #seemoorepohoda a ste automaticky v hre o dva špičkové telefóny Huawei P20 Pro s umelou inteligenciou a tromi objektívmi.