Podujatie sa bude konať 21. októbra vo Viedni.

Začne o 15:00 nášho času a bude ho viesť Derek Yu – prezident pre strednú a východnú Európu, severské krajiny a Kanadu, Huawei Consumer Business Group.

Keďže konferencia sa bude konať o viac ako mesiac, spoločnosť zatiaľ neprezradila názov produktu (produktov), ktoré sa chystá v októbri uviesť. Portál GSMArena informuje, že na pozvánke do Viedne je vyobrazený smartfón, čo naznačuje globálny debut radu P50, ktorý bol prvýkrát predstavený ešte v júli v Číne.

Predstavenie série P50 je vysoko pravdepodobné aj z dôvodu, že Huawei pre tento rok údajne sériu Mate 50 zrušil. Nie je však vylúčené, že Huawei na globálny trh uvedenie aj model nova 9, ktorý bude predstavený už 23. septembra v Číne.

Huawei Viedeň
Huawei Viedeň

Pokiaľ si pripomenieme radu Huawei P50, tak ten je poznačený aktuálnou situáciou, v ktorej sa čínsky výrobca nachádza a na smartfónoch je to poznať – okrem spomenutého oneskorenia sú telefóny dostupné iba vo verziách so 4G konektivitou a to bez ohľadu na použitý čipset. Základná aj Pro verzia sú dostupné s čipsetom Snapdragon 888, model P50 Pro sa bude predávať aj v konfigurácii s Kirinom 9000. V oboch prípadoch bez možnosti 5G pripojenia. 

Viac o sérii Huawei P50 sa dočítate v článku nižšie.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.