Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Huawei, tretí najväčší svetový výrobca smartfónov, spúšťa vianočnú kampaň #BePresent.

Tá vyzýva ľudí, aby cez Vianoce odložili mobilné telefóny a trávili čas so svojimi blízkymi. Tým skutočným darčekom pre našich blízkych sme totiž my sami a náš čas, ktorý s nimi cez Vianoce strávime. V tomto duchu sa nesie aj televízna reklama s Jaromírom Jágrom. Huawei tiež podporí charitatívnu organizáciu Srdce na dlani.

huawei-bepresent-jagr_web2016_8_nowat

Kampaň #BePresent spoločnosti Huawei chce motivovať ľudí, aby počas vianočných sviatkov aspoň na chvíľu odložili svoje smartfóny a strávili tieto vzácne chvíle so svojimi blízkymi. Kampaň, ktorej súčasťou je aj televízna reklama, prebehne v 26 krajinách regiónu CEE a Nordics (strednej, východnej a severnej Európy).

Reklama s Jaromírom Jágrom a spolupráca celebrít

Kľúčovou súčasťou globálnej kampane #BePresent je TV reklama, v ktorej sa pre Českú republiku a Slovensko objavuje ambasádor značky Huawei, hokejová legenda Jaromír Jágr. Reklamu môžete vidieť už teraz na YouTube kanáli Huawei tu.

Na Slovensku myšlienku #BePresent podporí aj rad známych osobností a celebrít, medzi nimi: hokejista Tomáš Tatar či vlogger Menameselassie a ďalší.

Zdieľanie hastagu #BePresent podporí organizáciu Srdce na dlani

Huawei cez Vianoce tiež obdaruje deti v detských domovoch. Hodnotu darov, ktoré spoločnosť Huawei odovzdá charitatívnej organizácii Srdce na dlani, určia používatelia Facebooku. A to na základe množstva komentárov s hashtagom #BePresent pod vianočným príspevkom na stene profilu Huawei. S rozširovaním myšlienky pomôžu tiež známe osobnosti.

Kampaň odštartovala 1. 12. 2016 a odovzdanie hodnotných darov charitatívnej organizácii Srdce na dlani prebehne v predvianočnom čase.