Huawei Watch GT 3 Pro majú unikátny dizajn.

Okrem certifikátov vodeodolnosti na potápanie až do hĺbky 30 m, už čoskoro dostupnému monitorovaniu EKG a tela z luxusných materiálov poslúžia aj ako štýlový módny doplnok do vášho šatníka. Na výber je rovno z dvoch prevedení – elegantnej titánovej verzie (46 mm) určenej pre pánov, a keramickej elegantnej varianty (43 mm) s umeleckými detailmi, ktorá dokonale padne na jemné dámske zápästie.

Rad Huawei Watch GT je známy pre svoj sofistikovaný dizajn, inšpirovaný eleganciou klasických hodiniek. Na rozdiel od mnohých iných modelov smart hodiniek, Watch GT 3 zdedili dizajn tradičných hodiniek, takže sa hodia ku každému outfitu, bez ohľadu na to, kam sa práve vyberiete. Či už je to výlet do mesta v džínsoch a bielom tričku alebo šaty na koktejlový večierok, s Watch GT 3 Pro budete vždy dokonale zladený.

Štýlový osobný asistent

Najnovší rad Huawei Watch GT 3 Pro predstavuje míľnik vo vývoji nositeľných zariadení značky Huawei. Novinka je totiž historicky prvýkrát dostupná v dvoch dizajnových prevedeniach, a preto v sebe spája to najlepšie, čo spoločnosť Huawei doteraz vyrobila. Rafinovanosť dizajnu v spojení s inovatívnymi funkciami z nich robí dokonalý doplnok pre každého, kto má rád spoľahlivé technológie, no potrpí si aj na dizajn. Smart hodinky Watch GT 3 Pro budú vašim štýlovým osobným asistentom, ktorý vám zjednoduší život, a navyše zožne samé komplimenty.

Okrem toho rad Watch GT 3 Pro ponúka mimoriadnu výdrž batérie po dobu 2 týždňov, vďaka čomu sa podobne ako u klasických hodiniek, môžete na ne vždy spoľahnúť. Čo sa týka dizajnového prevedenia, novinka prináša používateľom možnosti výberu dizajnu užívateľského rozhrania, špičkových materiálov, veľkosti displeja, rôznych farieb či štýlov ciferníkov.

Huawei Watch GT 3 ProZdroj: Huawei
Huawei Watch GT 3 Pro

Majte zdravie vo svojich rukách

Po prvýkrát v histórii značky Huawei prichádzajú nové smart hodinky Watch GT 3 Pro s možnosťou merania EKG, čo vám umožní ľahký a pohodlný spôsob, ako mať činnosť srdca pod kontrolou. Pre najlepšie využitie tejto funkcie sú všetky údaje o EKG zaznamenané v aplikácii Huawei Health, ktorá poskytuje prehľad o meraní a analýze v reálnom čase, rozosiela upozornenia na sínusový rytmus, fibriláciu predsiení, predčasný srdcový a komorový rytmus, čo sú kľúčové informácie súvisiace so zdravím srdca. Táto funkcia bude v hodinkách v EÚ k dispozícii v druhej polovici roka 2022.

Športu zdar!

Ste aktívny športovec a hľadáte parťáka na cvičenie? Nové Watch GT 3 Pro prinášajú vylepšené športové režimy, vrátane voľného potápania, vďaka čomu vám hodinky poskytnú jedinečný zážitok z vašich obľúbených športových aktivít. Okrem toho hodinky podporujú viac ako sto tréningových režimov, smart bežecký plán, určovanie polohy na dvoch frekvenciách a presnejšie určenie lokality.

Pokiaľ ide o smart funkcie, ich využitie je v prípade Huawei Watch GT 3 Pro ešte o level vyššie. Rozmanitá ponuka aplikácií naďalej rozširuje hranice možností používania smart hodiniek. Jednoduché ovládanie pomocou dotykového displeja v kombinácii s otočnou korunkou vám umožnia zväčšovať a zmenšovať zobrazenie pri prezeraní obrázkov alebo prechádzať medzi rôznymi rozhraniami pre pohodlný užívateľský zážitok .

Huawei Watch GT 3 ProZdroj: Huawei
Huawei Watch GT 3 Pro

Prémiové materiály, ktoré vydržia

Séria Watch GT 3 Pro je navrhnutá s použitím luxusných materiálov, ktoré sú ukážkou umenia remeselného spracovania. Oba varianty hodiniek sa môžu pochváliť zafírovým skleneným sklíčkom a keramickým zadným krytom. Vďaka kvalitnému a tvrdému materiálu, akým je zafírové sklo, je displej hodiniek priehľadný, ale zároveň pevný aj praktický, zabraňuje opotrebovaniu alebo poškriabaniu a zvyšuje odolnosť hodiniek.

Už skôr bola vodeodolnosť ukazovateľom toho, ako dokážu hodinky odolať náročným až extrémnym podmienkam pri vykonávaní rôznych športov a prostredia. Huawei Watch GT 3 Pro preto ponúka vylepšenú odolnosť proti vode zodpovedajúcu krytiu IP68 a 5 ATM. Po úspešnom absolvovaní 200 kôl testovania tlakom vody hodinky spĺňajú technickú normu EN 13319 a ponúkajú vysokú vodeodolnosť vhodnú na potápanie, vďaka ktorej sa môžete s hodinkami na zápästí na dovolenke voľne potápať až do hĺbky 30 metrov.

Podrobné špecifikácie hodiniek nájdete na oficiálnej stránke Huawei.