Hodinky Huawei Watch GT 3 PRO sú vyhotovené z luxusných materiálov vrátane zafírového sklíčka a sú tak štýlovým módnym doplnkom inšpirovaným eleganciou klasických hodiniek.

Pritom však umožnia potápanie až do hĺbky 30 m. Čoskoro v nich pribudne funkcia monitorovania EKG. Vybrať si môžete elegantný titánový (46 mm) alebo keramický variant (43 mm) s umeleckými detailmi.

Jednoduché ovládanie pomocou dotykového displeja v kombinácii s otočnou korunkou vám umožní zväčšovať a zmenšovať zobrazenie pri prezeraní obrázkov alebo prechádzať medzi rôznymi rozhraniami.

Watch GT 3 Pro ponúkajú mimoriadnu výdrž batérie po dobu až 2 týždňov. Novinka tiež prináša možnosti výberu dizajnu používateľského rozhrania, špičkových materiálov, veľkosti displeja, rôznych farieb či štýlov ciferníkov.

Hodinky pritom prinášajú vylepšené športové režimy, podporujú viac ako 100 tréningových režimov, smart bežecký plán, určovanie polohy na dvoch frekvenciách a presnejšie určenie lokality. Uplatnia sa pritom aj na golfovom ihrisku.

TOP funkcie

  • Luxusný dizajn a materiály
  • Funkčná výbava
  • Dlhá výdrž na batériu

Cena: 379 € pre 46 mm verziu

Zapožičal: Huawei

Prečítajte si aj:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.