Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Smart hodinky ako technologický pomocník prinášajú množstvo užitočných funkcií.

Jedným z kľúčových faktorov, ktorý ovplyvňuje skúsenosť s používaním smart hodiniek, je ich výdrž batérie. Najnovší prírastok do rodiny wearables od Huawei nesie názov Watch GT 4 a okrem inovatívneho dizajnu poteší množstvom pokročilých funkcií, ako aj mimoriadne dlhou výdržou na jedno nabitie. Ide tak skutočne o smart hodinky, s ktorými zabudnete, kde je nabíjačka.

Až 2 týždne na jedno nabitie

Model Watch GT 4 pokračuje v tradícii smart hodiniek od Huawei a môže sa pochváliť vynikajúcou výdrž batérie, až na 2 týždne v pánskej 46 mm verzii a 7 dní v dámskej 41 mm verzii. Rozmerovo väčší variant prichádza v štyroch verziách remienka: z nerezovej ocele, hnedej kože, zelenom odtieni, či klasickom čiernom silikónovom prevedení. Verzia s menším ciferníkom, ktorý dokonale padne na ženské zápästie, zase prichádza s tromi štýlovými remienkami z bielej kože, nerezovej ocele a milánskom vzore so zlatým remienkom.

Zdravotné funkcie pre aktívny život

Nové fitness funkcie, ako vylepšené krúžky aktivity, aplikácia Stay Fit a zdokonalené sledovanie GNSS, spolu s neuveriteľnou výdržou batérie, robia z Huawei Watch GT 4 perfektného spoločníka pre všetkých, ktorí sa chcú precízne starať o svoje zdravie a kondíciu. S viac ako 100 športovými režimami a podporou aplikácie Stay Fit sa stanú neoddeliteľnou súčasťou každodennej rutiny.

Nech už praktizujete akýkoľvek šport, tieto hodinky vám poskytnú presné údaje o vašej aktivite a pomôžu vám dosiahnuť vaše ciele. S prispôsobeným krúžkom Activity Ring budete mať celý deň prehľad o spálených kalóriách, počte krokov a ďalších dôležitých údajoch.

Okrem toho vám hodinky pomôžu docieliť dobrú kondíciu prostredníctvom nastavenia pripomienok na pohyb a stanovenia vlastných cieľov. Týmto spôsobom môžete detailne sledovať svoj výkon nielen počas tréningu, ale aj počas bežných činností, keď práve nevykonávate aktívne cvičenie. A to práve vďaka jedinečnej kombinácii pokročilých funkcií a dlhej výdrže batérie, ktorá vám umožní nerušene využívať všetky tieto benefity po dlhú dobu bez toho, aby ste potrebovali nabíjačku.

Smart spoločník priamo na zápästí

Huawei Watch GT 4 sú praktický smart nástroj na správu viacerých aspektov zdravia či životného štýlu. S dlhou výdržou batérie a kompatibilitou so zariadeniami iOS aj Android sú tieto hodinky spoľahlivým a štýlovým spoločníkom na každý deň. Huawei Watch GT 4 nájdete u vybraných maloobchodných partnerov za cenu od 249 eur.

Značky: