Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Prémiové smart hodinky Huawei Watch Ultimate vzbudili po svojom predstavení na jar tohto roka veľké ohlasy nielen medzi náročnými spotrebiteľmi, ale aj v kruhu technologických odborníkov.

Špeciálne materiály, vodotesnosť do 10 ATM či pokročilé režimy potápania – tieto novinky sa postarali o výborné výsledky v recenziách naprieč technologickými médiami. Ich kvalitu najnovšie potvrdzuje aj prestížne ocenenie od panelu asociácie EISA (Expert Imaging and Sound Association), ktorá im udelila ocenenie v kategórii Prémiové smart hodinky.

Ocenenia EISA označili smart hodinky Huawei Watch Ultimate ako „skvele skonštruované zariadenie“ a ocenili ich vynikajúce vlastnosti.

Štýl a funkčnosť

Huawei Watch Ultimate zaujmú nielen technologicky vyspelými funkciami pre sledovanie zdravia a životného štýlu, ale aj ich nadčasový a praktický dizajn vhodný na akúkoľvek príležitosť – či už ide o víkendovú túru po drsných skalách, alebo párty na červenom koberci. Vrcholný model ponuky Huawei sa dodáva v modrej Voyage Blue a čiernej Expedition Black. Špeciálny materiál na báze zirkónovej zliatiny vyniká tvrdosťou, odolnosťou voči vode a opotrebovaniu prekonáva titán a nehrdzavejúcu oceľ. Odborníci z EISA tiež vyzdvihli zafírové sklíčko a keramický rám hodiniek, v ktorom je vsadený tenký 1,5-palcový displej AMOLED. Ten dodáva zariadeniu luxusný vzhľad podobný mnohým renomovaným tradičným hodinkám.

Huawei WATCH Ultimate: Luxusné smart hodinky pre najnáročnejšíchZdroj: Huawei
Huawei WATCH Ultimate: Luxusné smart hodinky pre najnáročnejších

Noste ich kdekoľvek – dokonca aj pod vodu do hĺbky 100 m

S vodotesnosťou do hĺbky 100 m a schopnosťou potápania do 10 ATM hodinky Huawei Watch Ultimate neprichádzajú len s mechanikou odolnosti voči vode, ale dostali aj pokročilý potápačský režim. Ten používateľom poskytuje pokyny a nástroje, ktoré potrebujú na potápanie pod vodou.

Hodinky sú skvelým parťákom nielen len na mori, ale aj na súši, kde využijete nový expedičný režim. Keď je aktivovaný,, hodinky budú zobrazovať údaje ako čas, nabitie batérie, dátum, srdcový tep, vzdialenosť trasového bodu a dĺžku tréningu, aby nositeľovi poskytli všetky dôležité informácie o vonkajšom prostredí, ako je nadmorská výška, tlak vzduchu, varovania pred nepriaznivým počasím, východ a západ slnka, fázy mesiaca, či dokonca príliv a odliv.

Huawei WATCH Ultimate: Luxusné smart hodinky pre najnáročnejšíchZdroj: Huawei
Huawei WATCH Ultimate: Luxusné smart hodinky pre najnáročnejších

Pôsobivá výdrž batérie až dva týždne

EISA tiež ocenila výkonové rezervy modelu HUAWEI WATCH Ultimate. Hodinky predstavujú novú generáciu bezdrôtového rýchleho nabíjania a 2-týždňovú výdrž batérie s výkonnou batériou 530 mAh, čo znamená, že si majitelia hodiniek môžu užívať až 2 týždne používania bez toho, aby sa museli neustále obávať vybitia batérie alebo nutnosti nosiť so sebou nabíjačku, čo sa zíde najmä pri cestách do zahraničia a dobrodružstvách v prírode, mimo civilizácie.

A aj keď zistia, že kapacita batérie sa blíži k nule, už 10 minút nabíjania nabije hodinky na 25 % a 60 minút postačí na úplné nabitie. Vďaka tomu sa smart hodinky rýchlo dobijú šťavu a budú pripravené na ďalšie dobrodružstvá.

Značky: