Prehrávač Auri Music je jednou z aplikácií, ktorá bola špeciálne vyvinutá pre Android Auto.

Zatiaľ čo v Android Auto dominujú hudobné aplikácie ako Spotify, Deezer, YouTube Music a niekoľko ďalších, existujú aj aplikácie, ktoré poskytujú používateľom užitočné funkcie špeciálne zamerané na lokálne uloženú hudbu. Dokonca sú súčasťou platformy od jej spustenia.

Auri Music pre Android Auto

Zdroj: AutoEvolution

Najnovšia aktualizácia Auri Music prináša funkcie vrátane podpory označovania obľúbených skladieb priamo v prostredí aplikácie. Uloženie obľúbených skladieb medzi záložky je jednou z kľúčových funkcií. Počnúc touto verziou je v Auri Music k dispozícii táto špeciálnu možnosť, zatiaľ čo nová sekcia umožňuje prístup ku všetkým skladbám, ktoré boli predtým označené ako obľúbené.

Najnovšia verzia Auri Music je k dispozícii s vyhľadávaním interpretov a skladieb priamo v rozhraní Android Auto bez odomknutia smartfónu, čo zvyšuje používateľský zážitok a komfort. Nechýba dokonca ani podpora .flac súborov.

Auri Music pre Android Auto

Zdroj: AutoEvolution

Aktualizácia na verziu 1.5 tiež prináša aj podporu pre online rádiá, takže je možné počúvať aj online obsah v prípade, že v smartfóne sa nenachádza hudba, na ktorú by ste mali práve chuť. 

Auri Music je šikovná alternatíva k viac známym hudobným prehrávačom pre Android Auto a určite stojí za vyskúšanie.

App Store

Zdroj: AutoEvolution

Prečítajte si aj:

Rolls-Royce prichádza s hračkou pre bohatých. Vyrába zberateľské miniatúry Cullinan

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.

Nechajte nám správu