Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

  • Tucson v edícii 20th Anniversary je oslavou 20-tich rokov úspechov tohto modelu v Európe
  • Edícia prináša exkluzívne dizajnové prvky v interiéri a exteriéri, ale aj bohatú výbavu nad rámec bežnej ponuky
  • Tucson v edícii 20th Anniversary štartuje na cene 31 450 € so zimnými kompletmi alebo pravidelným servisom na 5 rokov/75-tisíc km zadarmo

Hyundai v prvý októbrový deň odštartoval na Slovensku predaj modelu Tucson v špeciálnej edícii 20th Anniversary. Tá vznikla pri príležitosti dvoch desaťročí úspechu tohto obľúbeného SUV na európskom trhu a prináša exkluzívne dizajnové prvky v interiéri aj exteriéri a bohatú výbavu nad rámec štandardnej ponuky. Importér navyše túto špeciálnu edíciu zatraktívnil uvádzacím bonusom vo výške až 3 100 € a bezplatným benefitom podľa výberu zákazníka, ktorým môže byť kompletná sada štyroch kolies so zimnými pneumatikami alebo servisná zmluva na pravidelný servis po dobu 5 rokov, resp. do nájazdu 75-tisíc kilometrov. Hyundai TUCSON v špeciálnej edícii 20th Anniversary je možné získať v akciovej cene od 31 450 €.       

Všetky druhy pohonov

Tucson v špeciálnej edícii 20th Anniversary je v ponuke so všetkými druhmi pohonov, ktorými disponuje aj „bežný“ Tucson. Zákazník si môže vybrať:

  • benzínový motor 1,6 T-GDi so 6-stupňovou manuálnou prevodovkou a pohonom 4×2,
  • benzínový motor 1,6 T-GDi s mild-hybridom, 7-stupňovým DCT automatom s pohonom 4×2 alebo 4×4,
  • naftový motor 1,6 CRDi s mild-hybridom, 7-stupňovým DCT automatom s pohonom 4×2 alebo 4×4,  
  • samonabíjací hybrid so 6-stupňovým automatom s pohonom 4×2 alebo 4×4,  
  • zo siete dobíjateľný plug-in hybrid so 6-stupňovým automatom s pohonom 4×2 alebo 4×4.

Bohatá výbava s exkluzívnymi prvkami

Špeciálna edícia Tucsonu ponúka na výber dve úrovne výbav – 20th Anniversary a 20th Anniversary Premium. Obe obsahujú prvky – tzv. 20th Anniversary Dizajn Pack – ktoré sú jedinečné len pre túto špeciálnu edíciu:  

  • 19″ disky kolies z ľahkej zliatiny v tmavej matnej farbe,
  • vrchná lišta okolo bočných okien v čiernej lesklej farbe,
  • vonkajšie spätné zrkadlá v čiernej lesklej farbe
  • a emblémy 20th Anniversary na predných opierkach hlavy, podlahových rohožiach a dverách batožinového priestoru.   

Výbava 20th Anniversary vychádza z výbavy Style, ktorú nájdeme v bežnom Tucsone. V porovnaní s ňou však navyše obsahuje aj čalúnenie sedadiel v kombinácii koža/semiš s prešívaním v novej farbe Pine Green, prémiový audiosystém KRELL so zosilňovačom a subwooferom a protislnečné roletky na zadných bočných oknách.  

Druhý stupeň výbavy nesie označenie 20th Anniversary Premium a ako už názov napovedá, ponúka ďalšie prémiové prvky. K tým patrí 20th Anniversary Premium Pack s ventiláciou predných sedadiel, elektricky nastaviteľným sedadlom s pamäťou pre vodiča, elektronicky riadené pruženie ECS a v prípade hybridu a plug-in hybridu aj diaľkový inteligentný parkovací asistent RSPA.

Výbava 20th Anniversary Premium už má aj inteligentné predné FULL LED projektorové svetlomety (IFS) s funkciou adaptívneho diaľkového svietenia (tzv. matrixy), elektricky otvárané 5. dvere a ešte bohatší balík bezpečnostných prvkov a funkcií, napr. zobrazenie mŕtveho uhla na prístrojovej doske BVM, asistent na predchádzanie kolíziám pri parkovaní cúvaním PCA či asistent na jazdu na diaľnici HDA. Nechýbajú ani elektricky nastaviteľné predné sedadlá, head-up displej s premietaním na čelné sklo, automatická trojzónová klimatizácia, adaptívny tempomat s podporou navigácie a systém 360-stupňového monitorovania okolia vozidla 4 kamerami. K dispozícii je aj funkcia digitálneho kľúča. K príplatkovým možnostiam patrí panoramatické strešné okno (1 200 €) a strecha vozidla lakovaná v čiernej farbe (600 €).

Hyundai Tucson v špeciálnej edícii 20th Anniversary je v ponuke so šiestimi farbami exteriéru. Výlučne pre túto edíciu je k dispozícii atraktívna matná Pine Green. Okrem nej si môžu zákazníci vybrať aj perleťové Abyss Black, Serenity White, Ecotronic Gray a Cypres Green, alebo metalickú Shimmering Silver.

Na úvod s atraktívnym zvýhodnením

Spustenie predaja Tucson 20th Anniversary sprevádza aj poskytnutie lákavého balíka výhod. Hyundai ponúka na vozidlo uvádzací bonus až 3 100 €, vďaka ktorému je Tucson v tejto špeciálnej edícii k dispozícii už od 31 450 €.

Okrem toho si zákazník môže vybrať úplne zadarmo jeden z dvoch hodnotných benefitov. Buď sa rozhodne pre kompletné zimné kolesá, tzn. štyri disky kolies so zimnými pneumatikami, alebo pre servisnú zmluvu, ktorá obsahuje pravidelnú údržbu vozidla v súlade s bežným plánom údržby stanoveným výrobcom počas piatich rokov, resp. 75-tisíc kilometrov.     Hyundai TUCSON v špeciálnej edícii 20th Anniversary sa u autorizovaných predajcov začne postupne objavovať už v priebehu októbra. Viac informácií o tomto vozidle, cenník a online konfigurátor nájdete na webe Hyundai.sk.

Značky: