Funkcia umožňuje pohodlný prístup k heslám vo vašom iCloud účte.

Apple sprístupnil novú verziu aplikácie iCloud pre Windows, ktorú si môžete stiahnuť z obchodu Microsoft Store. Verzia 12.5 obsahuje kľúčovú novinku – pribudla funkcia na správu hesiel.

Nová funkcia vám umožní pristupovať k heslám, ktoré máte uložené v iCloud kľúčenke a to aj na zariadeniach so systémom Windows. Oceňujeme to, nakoľko až doteraz bolo potrebné používať konkurenčné multiplatformové riešenie na správu hesiel alebo iCloud kľúčenku v Apple zariadeniach a iné riešenie v zariadeniach so systémom Windows.

Správca hesiel v aplikácii iCloud pre Windows umožňuje používateľom pridávať, editovať, kopírovať, vyhľadávať a mazať uložené prihlasovacie údaje. Aplikácia tiež obsahuje prístup k iCloud fotkám, úložisku iCloud Drive, k emailom, kontaktom, kalendárom a záložkám.

Pripomeňme, že heslá môžete synchronizovať aj opačným smerom. Heslá, ktoré máte uložené vo vašom Microsoft konte v rámci prehliadača Edge, môžete na iOS a Android zariadeniach pohodlne používať pomocou aplikácie Microsoft Authenticator.

Zdroj: Apple, Microsoft Store

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit