Skrutkovač Ixo je jedným z najpredávanejších produktov od firmy Bosch.

Je späť v klasickej zelenej farbe a teraz je ešte viac nápomocný. Siedma generácia kultového skrutkovača sa blysne o 20 % vyšším výkonom vďaka optimalizovanému motoru a maximálnemu točivému momentu 5,5 Nm. Montáž hotového nábytku alebo vášho kreatívneho projektu je takto jednoduchšia.

Vďaka dlhšej výdrži batérie s kapacitou 2,0 Ah môžete teraz na jedno nabitie batérie spracovať až 190 skrutiek. Je to takmer dvakrát viac než pri predchádzajúcich generáciách skrutkovača.

Skrutkovač IXO
Skrutkovač IXO

Skrutkovač na všetky prípady

Nový model ponúka vylepšené ovládanie: Svetelný krúžok LED zabezpečí pri skrutkovaní prehľad bez tieňov a vďaka ergonomickému tvaru a mäkkej rukoväti Ixo pohodlne padne do ruky.

Podstatný je aj správny nadstavec. Vychádzajme z praxe: teraz skrutkujete a vzápätí rozpaľujete gril alebo otvárate fľašu vína, na to všetko sú nástavce. Možnosti použitia tohto skrutkovača sú veľmi široké., nástavce existujú na vŕtanie, rezanie a skrutkovanie, rovnako je tu vývrtka na korkové štuple alebo mlynček na korenie.

Skrutkovač IXO
Skrutkovač IXO

Väčšia udržateľnosť

Okrem lepšieho výkonu a pohodlnejšieho ovládania v porovnaní s predchádzajúcou generáciou Ixo môžete využívať aj udržateľný koncept výrobku. Úložný box vrátane obalovej vložky je z viac než 90 % vyrobený z recyklovaného plastu. Celkovo menšie balenie šetrí materiál a znižuje množstvo odpadu. Samotné Ixo je tiež čiastočne vyrobené z recyklovaného plastu a zároveň si zachováva obvyklú stabilitu a robustnosť. Spoločnosť Bosch systematicky pracuje na zlepšení udržateľnosti celého hodnotového reťazca. Tím vytvorený špeciálne na tento účel priebežne preveruje vhodné opatrenia a zaisťuje ich vykonávanie po celom svete – napríklad v oblasti recyklácie obalov a elektrického náradia. Zameriava sa na dlhodobé znižovanie uhlíkovej stopy výrobkov a podporu obehového hospodárstva.

Skrutkovač IXO
Skrutkovač IXO

Technické parametreIxo (7. generácia)
Napätie/kapacita akumulátora3,6 V lítium-ión / 2,0 Ah
Voľnobežné otáčky235 min-1
Max. točivý moment5,5 Nm
Max. priemer skrutiek5 mm
Čas nabíjania3 h
Rozmery (dĺžka × výška × šírka)147 mm × 120 mm × 46 mm
Hmotnosť (vrátane batérie 2,0 Ah)330 g
Rozsah dodávky/cena s DPHZákladná edícia v úložnom boxe vrátane nabíjacieho kábla micro USB, 10-dielnej štandardnej súpravy bitov a magnetického držiaka bitov: 56,99 €
Súprava v úložnom boxe vrátane nabíjacieho kábla micro USB, 10-dielnej štandardnej súpravy bitov, excentrického a uhlového nadstavca: 87,99 €

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.