Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Huawei nedávno uviedol na trh nové smart hodinky z radu Watch GT, ktoré nesú názov Watch GT 3 Pro. Hneď na prvý pohľad sú dizajnovo výnimočné a prepracované do posledného detailu. Okrem toho sa pýšia množstvom funkcií, ktoré ocenia napríklad vášniví potápači č golfisti. Vyskúšajte s nimi potápanie do hĺbky až 30 metrov a staňte sa kráľom golfového ihriska.

Hor sa do hlbín mora

Aj keď bude EKG u nás k dispozícii až po schválení certifikácie, ktorá by malo prebehnúť kv druhej polovici tohto roka, Watch GT 3 Pro sa pýšia mnohými ďalšími funkciami, ktoré vám pomôžu monitorovať vaše zdravie. Okrem klasických funkcií ako je meranie tepu, upozornenie na sínusový rytmus, fibriláciu predsiení, predčasný srdcový rytmus či komorový rytmus, disponujú Huawei Watch GT 3 Pro rôznymi športovými režimami, ktorý váš tréning posunú o úroveň vyššie. Novinkou je napríklad režim potápania.

Huawei Watch GT 3 Pro prešli náročnými testami, ktoré zaisťujú, že vás nesklamú ani v extrémnych podmienkach, a to vďaka vodeodolnosti IP68 a 5 ATM. Zároveň spĺňajú technickú normu EN 13319. Potápať sa tak môžete až do hĺbky 30 metrov.

Na greene sa medzi profíkmi nestratíte

Na svoje si prídu aj milovníci perfektne zastrihnutých trávnikov, ktorí nevynechajú ani jeden golfový turnaj. Watch GT 3 Pro im totiž budú dokonalou oporou, čo sa týka zlepšenia golfových zručností. Je to ako keby ste mali svojho trénera stále po ruke, a to doslova. Aktuálne sú síce dostupné iba mapy čínskych golfových ihrísk, ale čoskoro pribudnú aj európske ihriská. Funkciu, ktorú ale môžete využiť hneď, je analýza švihu. Môžete sa tak pozrieť na to, ako ste na tom s rýchlosťou, tempom a dobou celého švihu. V ponuke je aj režim Driving range, ktorý vám po analýze švihu ponúkne názorné ukážky a tipy, ktoré vám pomôžu znížiť váš handicap nižšie.

Získajte svoje Watch GT 3 Pro aj vy

Či už je pre vás prioritou prehľad o zdraví, štýlový dizajn alebo zlepšenie sa v obľúbenom športe, v Huawei Watch GT 3 Pro si vždy nájdete to svoje. Vďaka mnohým možnostiam konfigurácie si ich prispôsobíte na mieru k akejkoľvek príležitosti. Množstvo pokročilých športových a zdravotných funkcií vám navyše umožní nielen lepšie vyzerať, ale hlavne sa lepšie cítiť.

Pánsky variant Huawei Watch GT 3 Pro (46 mm) je v predaji za cenu od 379 eur. Dámsky variant Watch GT 3 Pro (43 mm) si môžete zaobstarať za cenu od 439 eur.

Značky: