Pozrite si ako vyzerá deväť projektorov televízoru AmbiLux pri práci a aký je vplyv jednotlivých nastavení.

Jedna z horúcich noviniek v oblasti TV je rozšírenie obrazu o pomocnú projekciu. Na rozdiel od základného AmbiLigh, pri ktorom dochádza len ku naladeniu atmosféry pomocou jednoduchých farebných svetiel, pokročilejší AmbiLux, ktorý sa dostane na trh v októbri v rámci televízoru Philips 8901 s rovnomenným podtitulom, ide o veľký krok ďalej.

Na nasledujúcom videu si môžete pozrieť, ako projekcia vyzerá v rámci svojich jednotlivých nastavení. Postupne sú prezentované jednotlivé typy projekcií z hľadiska rozlíšenia a tvaru (šesť variantov) a takisto veľkosti (tri varianty).

Projekcia neslúži ako náhrada regulárneho projektora. Ide o doplnok, ktorý vás viac vtiahne do obrazu prehrávaného na displeji.

Na druhom videu môžete vidieť preto vidieť aj nastavenie, pri ktorom sa okolitá projekcia nevytvára na základe obrazu, ale zo sprievodnej zvukovej stopy.

Značky:

František Urban

František Urban
Zameriavam sa najmä na prehľadové a analytické články z oblasti najrôznejších technológií a ich vývoja. Nájdete ma takisto pri diagnostike HW a SW problémov.