Novinky Samsung R5, R3 a R1 nadväzujú na predchádzajúce modely reproduktorov WAM6500 (R6) a WAM7500 (R7) a prinášajú vylepšené intuitívne užívateľské rozhranie aj technológiu Multiroom.

Samsung_WAM3500_006_Top_Black_nowat

Spoločnosť Samsung predstavila nové modely Wireless Audio 360 s označením R5, R3 a R1. Tie reprodukujú bohatý zvuk, ktorý sa šíri všetkými smermi a najnovšie je ich možné ovládať pomocou dotykového rozhrania či inovovanej voľne stiahnuteľnej aplikácie Multiroom. Nové modely budú mať premiéru na veľtrhu spotrebnej elektroniky IFA 2015 v Berlíne.

Miestnosť naplnená zvukom

Doterajšie modely Wireless Audio 360 s označením WAM6500 a WAM7500 pozitívne hodnotia zákazníci po celom svete. Oceňujú jasný a čistý zvuk a revolučný spôsob, akým zvuk naplní akýkoľvek priestor. Aj nové modely sú vybavené patentovanou technológiou „Ring Radiator“ a zvuk reprodukujú s rovnakou dokonalosťou a kvalitou.

Samsung_WAM5500_003_Lookdown_black_nowat

Intuitívnejšie ovládanie

Modely R5, R3 a R1 je možné ovládať ručne, či už ide o nastavenie hlasitosti, spustenie či prerušenie prehrávania alebo výber zdroja hudby. Ručné ovládanie je veľmi jednoduché a intuitívne, pričom sa stačí jemne dotknúť zariadenia v hornej časti.

Zvuk, ktorý vás sprevádza na každom kroku

Modely R5, R3 a R1 môžete prepojiť s ostatnými audio zariadeniami v domácnosti prostredníctvom technológie Samsung Multiroom. Táto aplikácia je dostupná pre zariadenia s OS Android a iOS a umožňuje jednoduché zdieľanie hudby na všetkých domácich zariadeniach prepojených prostredníctvom Wi-Fi. Aplikácia tiež umožňuje ľahko vyhľadať a vybrať hudobné skladby a vytvoriť si vlastný playlist. To všetko na jednej obrazovke.

Vďaka jednoduchému užívateľskému rozhraniu, ktoré na svoje fungovanie nepotrebuje smartfón, je možné aplikáciu Multiroom využívať tiež na nositeľných zariadeniach Samsung Gear S a čoskoro aj na novej generácii inteligentných hodiniek.

Prostredníctvom nositeľných zariadení je možné okamžite ovládať prehrávanie a hlasitosť hudby, aj vyhľadávať a nastavovať poradie playlistu. Jednoduchým dotykom na displej si užívatelia môžu pozrieť aj názov práve prehrávanej skladby a zobraziť si zoznam dostupných reproduktorov.

Kvalitné počúvanie streamovanej hudby na všetkých zariadeniach

Vďaka partnerstvu so streamingovou službou Qobuz si teraz užívatelia na všetkých zariadeniach Samsung môžu užiť počúvanie hudby v dokonalej kvalite, ktorá sa blíži atmosfére živého koncertu.

Nové modely sa na európskom trhu objavia v poslednom kvartáli tohto roka s cenami od 199 Eur do 399 Eur. Na slovenskom trhu budú audio novinky k dispozícii od októbra.

Značky: