Notebooky, smartfóny a nositeľné zariadenia.

V Berlíne sa začína výstava IFA 2019. Ide o najväčšiu výstavu spotrebnej elektroniky na svete, na ktorej veľké spoločnosti predstavujú nové produkty. Očakávame záplavu nových notebookov, počítačov, ale aj pár smartfónov a nositeľných zariadení. A určite uvidíme aj televízory, nové chladničky a práčky.

Kolotoč IFA 2019 začína už 4. septembra 2019. Práve vtedy sa uskutočnia prvé tlačové konferencie, ktoré budeme pozorne sledovať a prinesieme vám z nich všetky podstatné informácie.

Ešte pred samotným začiatkom tohtoročnej výstavy IFA prinášame prehľad očakávaných noviniek, ktoré v Berlíne uvidíme.

Výstava IFA v Berlíne

Acer

Acer začína kolotoč tlačových konferencií a očakávame zástup nových notebookov, počítačov, monitorov a herných zariadení. Detaily zistíme už vo štvrtok doobeda.

ASUS

Z tlačovky Aceru sa presunieme na prezentáciu spoločnosti ASUS. Aj v tomto prípade očakávame nové notebooky a herné zariadenia. Trendom tohto roka sú notebooky pre tvorcov obsahu.

Fitbit

Fitbit predstavil pred pár dňami inteligentné hodinky Fitbit Versa 2. Výstava IFA bude ideálnou príležitosťou vidieť ich prvýkrát naživo.

Hodinky Fitbit Versa 2

Garmin

Garmin oznámil hodinky radu Fenix 6. K dispozícii je 5 modelov a očakávame, že ich uvidíme v Berlíne.

Garmin Fenix 6

Honor

Honor má tlačovú konferenciu v piatok. Spoločnosť predstaví novú technológiu, ktorá má uľahčiť život nevidiacim. Ale predpokladáme, že uvidíme aj nové produkty. Špekuluje sa napríklad o Honor 9X a 9X Pro, ktoré sa nedávno dostali na čínsky trh.

Huawei

Huawei oficiálne predstaví nový procesor Kirin 990, ktorý bude poháňať jeho budúce vlajkové lode. Spomína sa aj predstavenie nových tabletov a slúchadiel. Detaily zistíme v piatok.

Richard Yu z Huawei na výstave IFA 2018

Lenovo

Lenovo pravdepodobne ukáže nové počítače a notebooky. Tradične sa na výstave IFA predstavujú novinky radu Yoga či ThinkPad. Všetky podstatné informácie spoznáme vo štvrtok večer.

LG

LG v piatok ráno predstaví nové smartfóny. Špekuluje sa o špeciálnom hernom smartfóne s dvoma displejmi.

Pozvánka na IFA 2019 od LG

Motorola

Motorola vraj ukáže svoj nový telefón motorola one zoom. Naznačujú to informácie, ktoré sa objavili pred pár dňami na internete. Novinka má zaujať najmä štvoritým zadným fotoaparátom, ktorý umožní fotiť v každých podmienkach.

motorola one zoom

Nokia

Spoločnosť HMD Global oznámi nové telefóny Nokia. Očakávajú sa modely Nokia 5.2, 6.2 a 7.2, ktoré spadajú do segmentu strednej triedy.

Philips

Philips tradične na výstave IFA predstavuje svoje nové televízory. Očakávame, že tento rok nebude výnimka. A na stánok tejto spoločnosti sa tiež pôjdeme pozrieť na najnovšie monitory a holiaci strojček.

Samsung

Samsung vraj oznámi spustenie predaja svojho skladateľného smartfónu Galaxy Fold. Okrem toho očakávame nové chladničky, práčky a televízory.

Samsung Galaxy Fold

Sony

Sony predstaví svoju novú vlajkovú loď. O Sony Xperii 2 sa špekuluje dlhšiu dobu a internetom už kolujú fotografie telefónu. Vyzerá to tak, že pôjde telefón s takmer identickým dizajnom ako Xperia 1, avšak s kompaktnejšími rozmermi.

Sony Xperia 2

TCL

Tlačovú konferenciu pripravuje aj TCL. Firma by mala ukázať nové televízory, smartfóny a špekuluje sa tiež o skladateľnom zariadení.

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit