Kvalitný fotoaparát v telefóne za rozumnú cenu?

Motorola pripravuje nový smartfón s názvom motorola one zoom, ktorý by mal byť oficiálne predstavený už na výstave IFA v Berlíne začiatkom septembra. Novinka má lákať najmä pomerom cena/kvalita fotoaparátu.

Motorola one zoom má vo výbave celkovo štyri zadné fotoaparáty. Hlavný fotoaparát má 48 Mpx a v prípade slabšieho osvetlenia využíva údaje zo štyroch okolitých pixelov, ktoré zlúči do jedného bodu. Hlavný fotoaparát dopĺňa 117° ultraširokouhlý fotoaparát.

Vo výbave telefónu je tiež teleobjektív, ktorý ponúkne 2 až 3-násobný optický zoom a vďaka softvérovým vylepšeniam až 5-násobný hybridný zoom. Podobnú technológiu využívajú napr. telefóny Huawei. Štvrtým fotoaparátom na zadnej strane je senzor na meranie hĺbky pre lepší efekt rozmazaného pozadia.

Motorola one zoom by sa mal predávať za cenu na úrovni 430 eur a ďalšie detaily snáď spoznáme na výstave IFA 2019. O všetkom dôležitom vás budeme informovať.

Motorola Moto One Zoom

Zdroj: engadget

Prečítajte si aj:

Prvé dojmy motorola one action: Akčná kamera v smartfóne

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit