HONOR na výstave IFA 2020 v Berlíne predstavil novinky z oblasti inteligentnej domácnosti pod názvom Expand Your Smart Life. Novinky sú zamerané na to, ako si užiť fitness, kreativitu alebo každodenný život.

Ukázal outdoorové hodinky HONOR Watch GS Pro, fitness hodinky HONOR Watch ES a nový výkonný notebook HONOR MagicBook Pro s upgradovaným procesorom. Tiež sme videli tablet HONOR Pad 6 a tri ďalšie nové produkty z radu HONOR Choice v rámci vizionárskej stratégie 1 + 8 + N IoT.

HONOR Watch GS Pro: Outdoorové inteligentné hodinky

HONOR Watch GS Pro sú robustné inteligentné športové hodinky, ktoré vás budú nútiť objavovať vlastné limity nielen pri lezení na horách, pri behu a ďalších outdoorových športoch. Kapacita batérie je až na 25 dní. To je momentálne najviac zo všetkých športových hodiniek na trhu.

Spĺňajú 14 vojenských testov MIL-STD-810G a sú spracované tak, aby odolávali rôznym prírodným vplyvom. Inteligentné hodinky HONOR Watch GS Pro sú podporované presnými duálnymi satelitnými polohovacími systémami, sú vybavené funkciou spätnej trasy a upozornením na odchýlku trasy. Navyše podporujú viac ako 100 režimov cvičení a monitoring ich údajov, vrátane horolezectva, turistiky, lyžovania, bezplatného tréningu a behu vo vnútorných i vonkajších podmienkach. Prichádzajú aj s intuitívnymi zdravotnými funkciami, ktoré sledujú vašu celkovú pohodu.

Inteligentné outfoorové hodinky HONOR Watch GS budú v predaji od 7. septembra 2020 vo Veľkej Británii, Francúzsku, Nemecku a Taliansku za 249 eur.

HONOR Watch ES: Osobný virtuálny tréner na cestách

Fitness hodinky HONOR Watch ES so štýlovým 1,64-palcovým displejom AMOLED majú 95 cvičebných režimov a 12 animovaných cvičebných kurzov s rôznymi scenármi, ako sú cvičenie na spaľovanie tukov a posilňovanie svalov.

Honor Watch ES

Honor Watch ES

V ponuke nechýba monitoring zdravia a kondície na vybalansovanie fyzickej a duševnej pohody. Hodinky HONOR Watch ES sú doplnkom pre všetkých, ktorí si radi zacvičia. Fitness hodinky HONOR Watch ES sú v predaji na britskom, nemeckom, francúzskom, talianskom a španielskom trhu od 21. augusta 2020 za  99,90 eur.

HONOR MagicBook Pro: Výkon a kreativita v jednom

HONOR MagicBook Pro s operačným systémom Microsoft Windows 10 je vybavený procesorom AMD Ryzen 5 4600H s integrovanou grafikou Radeon, 6 jadrami a 12 vláknami. To je záruka vysokého výkonu aj pri spracovaní zložitých úloh. Vďaka ultra rýchlej úložnej jednotke 512 GB PCIe NVMe SSD a 16 GB DDR4 dvojkanálovej pamäti RAM zaručuje HONOR MagicBook Pro bleskovú rýchlosť dát pri čítaní a prenose súborov. Okrem toho je vybavený 16,1-palcovým displejom FullView so 100 % farebným gamutom sRGB. Ten oceníte pri prehliadaní fotografií, filmov a prechádzaní webu, rovnako ako na profesionálne aplikácie, ktoré vyžadujú vyššiu presnosť farieb a konzistentný jas obrazu. Menší pôdorys notebooku s rozmermi 369 × 234 × 16,9 mm je vhodný na flexibilné pracovné požiadavky.

Honor MagicBook PRO

Honor MagicBook PRO

HONOR na výstave IFA oznámil spoluprácu so značkou Red Bull v rámci eventu PC Red Bull Basement 2020. Chce sa tak priblížiť k mladej generácii. HONOR MagicBook Pro (16 + 512 GB) sa bude predávať od 7. septembra 2020 v Nemecku a Francúzsku za  899,90 eur.

Vylepšený notebook HONOR MagicBook 14/15

Vďaka upgradovanému procesoru AMD Ryzen 5 4500U zvláda notebook HONOR MagicBook 14/15 bezproblémové riešenie každodenných úloh. Kompaktný, tenký a ľahký HONOR MagicBook 14/15 zaujme minimalistickým dizajnom a FullView displejom.

Honor MagicBook 14

Honor MagicBook 14

HONOR počas prezentácie stihol predstaviť aj ďalšie novinky – tablet HONOR Pad 6 a tri produkty HONOR Choice, vrátane perkusnej masážnej pištole EVO, sonickej elektrickej zubnej kefky P1001 a antibakteriálneho bezdrôtového vysávača. Napĺňa tak víziu inteligentnej domácnosti nielen pre mladú generáciu.

Honor Pad 6

Honor Pad 6

Tablet HONOR Pad 6 zaujme audiovizuálnym zážitkom vďaka 10,1-palcovému Full HD displeju a symetrickým duálnym reproduktorom. S hmotnosťou len 460 g, hrúbkou 7,55 mm a v spojení s vylepšenou konektivitou prostredníctvom Wi-Fi a LTE je tablet HONOR Pad 6 dobrým spoločníkom pri každodennom cestovaní alebo domácej pohode.

Honor Pad 6

Honor Pad 6

Notebook HONOR MagicBook 14 (8+512 GB) poháňaný procesorom AMD Ryzen 5 4500U bude v predaji vo Veľkej Británii, Francúzsku a Nemecku od 21. septembra len za 749,90 eur.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.