Infinix uvádza na slovenský trh nový rad NOTE 30. Objednať so môžete modely NOTE 30 Pro, NOTE 30 VIP a NOTE 30 5G.

Najväčším lákadlom je vylepšená technológia All-Round FastCharge, ktorá dokáže dosiahnuť pri nabíjaní až 68 W klasicky cez kábel a 15 W bezdrôtovo.

Rad NOTE 30 môže pochváliť displejom s obnovovacou frekvenciou 120 Hz a jemným systémom trojitého fotoaparátu s objektívmi s rozlíšením až 108 Mpx. Okrem toho Infinix spolupracoval so spoločnosťou JBL na vyladenom zvuku. Použila tiež technológiu Ultra Powerful Signal, ktorá ponúka kvalitu dvoch reproduktorov.

Rodina Infinix Note 30
Rodina Infinix Note 30

Revolúcia v rýchlom nabíjaní

Rad NOTE 30 sa vyznačuje inováciami v oblasti nabíjania. Model NOTE 30 Pro je vybavený 68 W technológiou All-Round FastCharge, ktorá dokáže nabiť jeho 5000 mAh batériu z 1 % na 80 % len za 30 minút. Podporuje aj 15 W bezdrôtové nabíjanie FastCharge, ktoré je v tomto cenovom segmente jedinečné. Modely NOTE 30 a NOTE 30 5G podporujú 45 W technológiu All-Round FastCharge na rýchle dobíjanie zariadení na cestách. Všetky modely majú dlhú životnosť batérie až 1000 plných nabíjacích cyklov, pričom si zachovávajú 80 % energie. Funkcia reverzného nabíjania navyše umožňuje, aby zariadenie v núdzových situáciách fungovalo ako powerbanka pre iné zariadenia. Funkcia Bypass Charge filtruje prúd a dodáva energiu priamo do hlavnej dosky, ktorá kontroluje teplotu telefónu, čo vedie k priemernému poklesu teploty o 2 ℃ až 7 ℃.

Tieto inovácie v oblasti regulácie teploty udržiavajú zariadenie v chlade a umožňujú nabíjať a hrať hry súčasne. Séria NOTE 30 obsahuje aj funkciu E-IQ Intelligent Power, ktorá ďalej zlepšuje zážitok z nabíjania pomocou algoritmov umelej inteligencie a bezpečnostných opatrení, ktoré vás chránia pred nadmerným nabíjaním. Napokon je plne podporovaná technológia PD 3.0, ktorá umožňuje nabíjačke okrem zariadenia používateľa radu NOTE 30 rýchlo nabíjať aj iné inteligentné zariadenia.

Spoločník na mobilnú zábavu

Séria NOTE 30 je vybavená displejom s obnovovacou frekvenciou 120 Hz, ktorý využíva technológie Infinix Smart Refresh a Magellan Engine. Tieto funkcie umožňujú zariadeniu nastaviť obnovovaciu frekvenciu podľa vašich potrieb . Poskytujú plynulejší zážitok a spotrebúvajú menej energie. Či už hráte hry alebo sledujete videá, displej radu NOTE 30 obohatí váš zážitok zo sledovania. Okrem toho všetky modely obsahujú režim ochrany očí pred modrým svetlom certifikovaný inštitútom TUV Rheinland. 10-bitový displej AMOLED má maximálny jas 900 nitov, kontrastný pomer 5 000 000:1, 1920 Hz PWM stmievanie a 360 Hz vzorkovaciu frekvenciu dotyku. To znamená, že môžete očakávať dokonalé zobrazenie za všetkých svetelných podmienok.

Infinix Note 30
Infinix Note 30

Vysokokvalitný 108 Mpix (model NOTE 30 má 64 Mpix hlavný fotoaparát) objektívy radu NOTE 30 totiž podporujú pokročilé algoritmy AI, ktoré ponúkajú aj zaujímavé funkcie portrétneho režimu pre 16 Mpix predný fotoaparát (model NOTE 30 VIP ponúka 32 Mpix predný fotoaparát).

Séria NOTE 30 od spoločnosti Infinix prináša revolučné riešenie pre nižšiu strednú triedu. S cenovkou 254 EUR je NOTE 30 Pro prvým modelom vo svojom segmente, ktorý ponúka bezdrôtové nabíjanie, vysokú výdrž a kvalitný fotoaparát.

Zdroj: Infinix

Prečítajte si tiež

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.