Na slovenský trh smerujú tri nové smartfóny Infinix. Dve z nich patria do série HOT, konkrétne HOT 40 Pro a HOT 40i.

Tretím prírastkom do portfólia je SMART 8 ako mimoriadne cenovo dostupný telefón. Všetky tri kúsky umožnia hráčom s obmedzenejším rozpočtom používať zaujímavý telefón. Nový rad HOT40 totiž prináša výrazné vylepšenia procesora, displeja, funkcií fotoaparátu a softvéru.

Hlavné parametre HOT 40

Séria HOT 40 je navrhnutá tak, aby poskytovala vysoký výkon pre každodenné úlohy, hranie hier a zábavu. HOT 40 Pro sa môže pochváliť aj 5000 mAh batériou s dlhou výdržou a exkluzívnym režimom Power Marathon. Vďaka režimu Ultra Power Saving môžete dosiahnuť až 2 hodiny hovoru, aj keď je zostávajúca kapacita pamäte iba 5 %. Zariadenie je tiež vybavené 33 W technológiou Enduring FastCharge, ktorá umožňuje nabiť batériu z 20 % na 75 % len za 35 minút.

Infinix Hot 40 Pro
Infinix Hot 40 Pro

HOT 40 Pro poteší najmä hráčov mobilných hier. Telefón je vybavený osemjadrovým 6 nm procesorom MediaTek Helio G99. HOT 40 Pro je vybavený prémiovou 120 Hz FHD+ obrazovkou. Úplne novou funkciou je Magic Ring, ktorý informuje používateľa o uzamknutí obrazovky, stave nabíjania a hovoroch.

HOT 40 vyniká dizajnom s vrstvou trblietavých kryštálov na pozadí s hviezdnou textúrou. Lesklý povrch mení vzhľad a odráža svetlo z rôznych uhlov.

HOT 40 Pro a jeho fotovýbava

Nový HOT 40 Pro boduje aj z hľadiska fotografickej výbavy. Je tu 108 Mpx hlavný fotoaparát so snímačom HM6, ktorý poskytuje ostré a jasné snímky s 0,64 mikrónovými pixelmi. 2 Mpx makroobjektív je vhodný na zachytenie detailov textúr a zložitých detailov. Predný 32 Mpx fotoaparát s umelou inteligenciou poskytuje kvalitné skupinové fotografie a selfie aj pri slabom osvetlení aj vďaka pokročilému prednému blesku.

Okrem toho HOT 40 Pro ponúka množstvo režimov pre fotografie a videá na rôzne príležitosti vrátane profesionálneho portrétneho režimu, režimu Sky Remap a Dual View Video na zlepšenie zážitku z fotografovania a natáčania videí.

Dostupný SMART 8

Telefón SMART 8 je cenovo najdostupnejší nový model v portfóliu spoločnosti Infinix, ale ponúka funkcie a pohodlie, na ktoré ste zvyknutí pri modeloch vyššej triedy. Nájdete tu napríklad predný fotoaparát s vlastným bleskom, rovnakú inovatívnu funkciu Magic Ring ako v rade HOT 40, až 5 000 mAh batériu a až 6 GB rozšírenej pamäte RAM.

Infinix Smart 8
Infinix Smart 8

Kompletná dodávka

Modely SMART 8 aj HOT 40 budú ponúkať aj kompletné príslušenstvo v dodávke, a to nabíjačku s káblom USB, priehľadný ochranný kryt a drôtové slúchadlá. Nájdete tu tak všetko, čo potrebujete na používanie telefónu.

Dostupnosť a cena

Všetky tri novinky sú na slovenskom trhu dostupné od polovice februára 2024. Infinix SMART 8 sa predáva v čiernej, zelenej a bielej verzii za odporúčanú koncovú cenu len 84 eur. HOT 40i je k dispozícii v čiernej, zlatej a modrej farbe a v dvoch pamäťových variantoch za 116,90 eura (verzia 4 + 128 GB), 146,90 eura (verzia 8 + 256 GB). HOT 40 Pro je k dispozícii v čiernom a zelenom variante za 191, 90 eura.

Zdroje: Infinix

Prečítajte si tiež