Infinix myslí na milovníkov selfie snímok.

Nový telefón modelového radu Zero od výrobcu Infinix, ktorý už pôsobí aj na slovenskom trhu, bude mať ako prvý mobil 60-megapixlový (Mpx) predný fotoaparát s optickou stabilizáciou obrazu. S odvolaním sa na svoj zdroj to tvrdí portál GsmArena.com, podľa ktorého sú selfie kamery s OIS veľmi zriedkavé a najvyššie rozlíšenie má v súčasnosti smartfón vivo V21 so 44 Mpx snímačom.

GsmArena zároveň zverejnila aj uniknuté fotky jedného z pripravovaných telefónov radu Zero s výrazne zahnutými okrajmi. Nie je však isté, či ide o spomínaný smartfón s výnimočným predným fotoaparátom.

V každom prípade, najnovší telefón radu Zero s názvom Infinix Zero Ultra plánuje výrobca oficiálne predstaviť 5. októbra 2022. Existuje šanca, že spolu s ním bude odhalený aj tento zatiaľ neznámy smartfón so 60 Mpx predným fotoaparátom.

Aj samotné Zero Ultra však bude zaujímavý mobil. Podporovať má 180-wattové nabíjanie, ktoré spoločnosť nazýva Thunder Charge a uviedla ho začiatkom tohto roka. Okrem toho bude vybavený 200 Mpx hlavným fotoaparátom s OIS a 6,8-palcovou 120 Hz obrazovkou s takzvanými 2,5D zahnutými okrajmi a Full HD+ rozlíšením.

Zdroj: GsmArena.com

Prečítajte si tiež:

Branislav Caban

Branislav Caban
Okrem technologických tém sa snažím prinášať aj tie so spravodajským nádychom a rôzne zaujímavosti. Moja e-mailová adresa je bcaban@touchit.sk.