Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Infinix vstúpil na náš trh v roku 2022 a rýchlo začal získavať prvých zákazníkov.

Zásadný význam malo uvedenie smartfónu NOTE12 PRO, ktorý ponúka skvelý pomer ceny a výkonu. Uvedenie vlajkovej lode ZERO Ultra podporilo rast trhového podielu spoločnosti Infinix. Do roku 2023 plánuje Infinix uviesť na trh nové modely a posilniť svoju pozíciu na Slovensku.

Až do leta bola značka Infinix na Slovensku pomerne neznáma. Napriek tomu je v Ázii a Afrike jedným z najväčších hráčov a ročne predá milióny smartfónov. Situácia sa zmenila v júni, keď sa oficiálne začala predávať séria základných telefónov HOT. Skutočný útok na české obchody sa však začal až s príchodom smartfónov NOTE 12 PRO. Recenzovali sme ho aj v našej redakcii a je to veľmi dobrý telefón.

Naším cieľom bolo vybudovať základné povedomie o značke a do roku 2022 dosiahnuť aspoň 1 % trhu. To sme už urobili. Myslím, že sme si vybudovali dobrú pozíciu pre ďalší rast,“ povedal Lukáš Knotte, generálny riaditeľ spoločnosti Infinix pre Českú republiku a Slovensko. „V roku 2023 chceme v tomto tempe pokračovať. Naše zariadenia ponúkajú skvelý pomer cena/výkon, čo nám výrazne pomáha pri dosahovaní našich cieľov.

Lukáš Knotte, Infinix
Lukáš Knotte, Infinix

Slovenský zákazník je dosť náročný. Vie, čo chce a má prehľad. Preto nemá zmysel zahltiť ho výberom z desiatok rôznych modelov, ktoré sa budú predávať po častiach. Som presvedčený, že na Slovensko prinášame to najlepšie z nášho portfólia a čísla to potvrdzujú,“ hovorí Knotte.

Spoločnosť Infinix plánuje uviesť nové modely na trh začiatkom roka 2023. „Predpokladáme, že tlak na ceny sa zvýši a zákazníci budú zvažovať nákupy oveľa viac ako doteraz. Máme niekoľko jedinečných funkcií, ako napríklad 180 W superrýchle nabíjanie alebo upravené prostredie pre mobilných hráčov, takže sa naozaj neobávam, že by sa nové telefóny nepredávali. Naše ciele na rok 2022 sme splnili, a ak nás v roku 2023 nič neprekvapí, dosiahneme dokonca 3 % podiel na trhu,“ verí Knotte.

Infinix je rýchlo rastúca technologická značka, ktorá bola založená v roku 2013. Jej hlavnou cieľovou skupinou je mladšia generácia, ktorej ponúka výkonné, cenovo dostupné a dobre vybavené inteligentné zariadenia. Produkty Infinix majú najnovšie funkcie, ktoré používatelia v súčasnosti hľadajú v smartfónoch.
Superrýchle nabíjanie, pokročilé fotoaparáty vybavené umelou inteligenciou alebo displeje s vysokým rozlíšením. To všetko sa dodáva vo veľmi dostupnom balíku, ktorý mnohým ľuďom umožňuje využívať tieto funkcie v každodennom digitálnom živote.

Uvedenie na trh Infinix Note 12
Uvedenie na trh Infinix Note 12

Spoločnosť Infinix zakódovala DNA svojich mobilných zariadení špeciálne pre generáciu Z, ktorá rada kombinuje módny štýl s modernými technológiami. Všetky smartfóny tohto výrobcu majú jedinečný štýlový dizajn a sú prispôsobené trendom, ktoré prevládajú medzi mladými ľuďmi na celom svete.

Zdroje: Infinix

Prečítajte si tiež

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.