Zavedenie tejto možnosti príde čoskoro.

Instagram plánuje umožniť tvorcom obsahu využívať nový spoplatnený model, ktorý bude vo forme predplatného. Sociálna sieť nedávno pridala v Spojených štátoch možnosti nákupu v aplikácii, ktoré sa majú využívať na „predplatné v aplikácii Instagram„.

Portál PhoneArena ďalej informuje, že dve spravodajské služby Sensor Tower a Apptopia si všimli, že prvý nákup predplatného v aplikácii Instagram bol pridaný už 1. novembra. Jeho hodnota bola 4,99 dolára. O niekoľko dní neskôr sa do zoznamu pridali aj viaceré ďalšie nákupy v hodnote 0,99 a 1,99 dolára.

Instagram predplatnéZdroj: Apple

Vyššie uvedené služby nie sú jediné, ktoré si tieto zmeny všimli. Aj preto sa zdá, že je len otázkou času, kedy ich Instagram sprístupní všetkým používateľom. Je pritom možné, že nové predplatné bude Instagram potrebovať najskôr otestovať. Aj z tohto dôvodu môžeme očakávať, že funkcia bude najprv sprístupnená pre menšiu skupinu tvorcov obsahu a až po testovacej fáze sa stane voľne dostupnou. 

Čo prináša predplatné?

Predplatné používateľom zabezpečí prístup k exkluzívnym príbehom, ktoré sú dostupné širokej verejnosti. Taktiež získajú špeciálny členský odznak a získajú prístup aj k exkluzívnym živým videám.

Zdroj: PhoneArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.