Novinka je dostupná pre všetkých používateľov s najnovšou verziou operačného systému.

Instagram sprístupnil tmavý režim pre svoju mobilnú aplikáciu. Nové používateľské rozhranie je dostupné pre zariadenia so systémom Android 10 a iOS 13. Podmienkou je inštalácia najnovšej verzie Instagramu z obchodu s aplikáciami.

Tmavý režim využíva systémové nastavenie vášho zariadenia. Znamená to, že medzi svetlým a tmavým režimom sa nemôžete prepínať priamo v rámci aplikácie Instagram. Aplikácia sa prispôsobí nastaveniu vášho systému.

Pokiaľ si chcete aktivovať tmavý alebo svetlý režim pre Instagram, je potrebné nastaviť príslušné systémové nastavenie. V prípade iOS 13 ho nájdete v Nastaveniach – Displej a jas – Vzhľad – Svetlý/Tmavý.

V systéme Android 10 sa zmena režimu zobrazenia nachádza v Nastaveniach – Displej (alebo Zobrazenie a jas) – Tmavý režim. 

Instagram tmavý režim pre Android

Zdroj: vlastné

Prečítajte si aj:

iOS 13 je oficiálne dostupný – Pozrite si, čo všetko prináša (kompletný výpis noviniek + zoznam podporovaných zariadení).

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit