Prehľad vašich najlepších príspevkov v rámci siete Instagram si už viete vytvoriť.

Sociálne siete sú súčasťou našich životov každý deň. Pre mnohých sú zdrojom spravodajských informácií, zábavy, no aj príspevkov zo životov svojich známych alebo aj celebrít. Jednou z najvyužívanejších sociálnych sietí súčasnosti je aj Instagram, ktorý si zakladá na koncepte zdieľania fotografií či krátkych videí. A s koncom roka prichádza aj evaluácia toho, čo ste za tento rok vytvorili na sieťach vy.

Tak ako každý rok, tak aj tento rok si viete vytvoriť prehľad tých najpopulárnejších príspevkov roka, pričom pôjde o výber TOP 9 príspevkov. Trend s názvom Best Nine na Instagrame beží už v plnom prúde a ak chcete vedieť, ako si takýto výber vytvoriť aj vy, pozrite sa na to spolu s nami.

Váš rok 2023 a Instagram

Trend Best Nine beží na Instagrame už od roku 2016, odkedy používatelia každoročne pridávajú poohliadnutie sa za uplynulým rokom a zdieľajú svoje najlepšie momenty roka. Ak sa aj vy chcete pozrieť za tým, ako vyzeral váš rok 2023 a ktoré príspevky ste za tento rok pridali na Instagram s najlepšími ohlasmi, môžete to už teraz zistiť. Vystačí vám na to návšteva webovej stránky topnine.co, do ktorej uvediete len vaše používateľské meno na Instagrame. Následne sa vám zobrazí koláž s príspevkami.

Pre používateľov iPhonov pritom existuje aj verzia v mobilnej aplikácii, ktorú si môžete nainštalovať priamo z App Store.

Túto aplikáciu zároveň budete potrebovať v prípade, že máte nastavený súkromný profil v rámci siete Instagram. Sociálna sieť totiž webovej stránke neumožní prístup k príspevkom, ktoré máte vo svojom súkromnom profile. Pri vytváraní koláže však treba byť trpezlivý, nakoľko pre zvýšený záujem jej vytváranie trvá dlhšiu dobu a niekedy sa to nemusí podariť na prvý raz.

Je vytváranie takejto koláže bezpečné?

Keďže nejde o nástroj, ktorý by vytvoril sám Instagram, tak existuje množstvo otázok o tom, či je bezpečné svoje príspevky vystavovať takejto službe. Nakoľko však existuje už niekoľko rokov a je jedinou renomovanou službou, ktorá vytvorila trend Best Nine pre Instagram, nemusíte sa o bezpečnosť svojich príspevkov alebo svojho účtu obávať. Za celý čas jej existencie nebolo dokázané, že by z nej unikli údaje alebo boli vystavené útočníkom.

Zdroj: vlastné

Prečítajte si aj:

Značky:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.