Revolučná autokamera iQ od spoločnosti Nextbase, ktorá osloví každého milovníka inteligentných technológií a bezpečnej jazdy.

Táto kamera sa môže pochváliť množstvom najmodernejších funkcií, ktoré posúvajú hranice možností palubnej kamery. Kamera Nextbase iQ je vybavená rozlíšením obrazu od 1K do 4K, čo vám umožní nahrávať kvalitné video z exteriéru aj interiéru vozidla. Vďaka širokému 140° pozorovaciemu uhlu budete mať dokonalý prehľad o tom, čo sa deje okolo vášho vozidla.

Nextbase kamera
Nextbase kamera

Doplnková zadná kamera s rozlíšením 2K ďalej rozširuje možnosti sledovania a poskytuje vám úplnú kontrolu aj nad tým, čo sa deje za vaším vozidlom.

Vďaka pripojeniu 4G bude vaše vozidlo vždy online a prostredníctvom aplikácie Nextbase iQ môžete na diaľku sledovať živý prenos z kamery. Okrem toho je táto inteligentná kamera vybavená funkciou Emergency SOS, ktorá automaticky kontaktuje záchranné služby v prípade vážnej nehody.

Funkcie Roadwatch AI a Guardian Mode poskytujú ďalšiu úroveň bezpečnosti tým, že monitorujú okolité vozidlá a upozorňujú vodičov na potenciálne nebezpečenstvo.

Jednou z mnohých ďalších funkcií iQ je režim svedka, ktorý umožňuje okamžité nahrávanie hlasom a automatické ukladanie záznamu do cloudu, čo je ideálne pre stresové situácie na cestách. Ďalšou funkciou je Smart Sense Parking, ktorá využíva umelú inteligenciu na monitorovanie okolia vozidla a zasielanie upozornení v prípade incidentu, aj keď je vozidlo zaparkované. Vďaka tomu máte svoje vozidlo pod kontrolou, aj keď tam nie ste.

Nextbase iQ je najlepšou voľbou pre každého vodiča, ktorý chce mať najlepšie inteligentné technológie a bezpečnosť vždy na dosah ruky. Navyše sa ľahko inštaluje a intuitívne používa, čo z neho robí ideálneho spoločníka na každodenné šoférovanie. S touto kamerou budete mať nielen kvalitné zábery z jazdy, ale aj istotu, že je vaše vozidlo v bezpečí.

Zákazníci, ktorí si zakúpia Nextbase iQ v období do 31. júla 2024, môžu využiť špeciálne trojmesačné skúšobné predplatné* (Protect alebo Protect Plus).

Dostupnosť a ceny

Okrem dostupnosti u predajcov na slovenskom trhu je iQ k dispozícii aj na stránkach elektronického obchodu Nextbase.com a tiež Amazon.com.

Na trhu sú tri modely iQ v rôznych cenových reláciách:

Model s rozlíšením 1K @ 1080p vpredu / 1080p v kabíne je k dispozícii za 479,99 eura
● Model 2K @ 1440p vpredu / 1440p v kabíne je k dispozícii za 549,99 eura
● Model 4K @ 4k vpredu / 1440p v kabíne je k dispozícii za 599,99 eura
● iQ @ 1440p zadná kamera za 169 eur

Zdroje: Nextbase

Prečítajte si tiež

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.