Čistička vzduchu Hama Smart má dizajn v tvare valca a predáva sa v tmavosivej farbe. V spodnej časti zariadenia sú nasávacie prieduchy a trojstupňový valcovitý filter, ktorý je zložený z predfiltra, HEPA filtra H13 a aktívneho uhlíkového filtra.  Vďaka tomu odfiltruje zo vzduchu pevné častice, pachy, škodlivé plyny a tiež vírusy či baktérie. O certifikácii filtra sa však výrobca nezmieňuje.

Čistička vzduchu je určená do miestností s veľkosťou do 65 m2. Čističku môžete ovládať na dotykovom paneli, ktorý je umiestnený v hornej časti uprostred výduchov prefiltrovaného vzduchu. Na ovládanie však dobre poslúži aj mobilná aplikácia Hama Smart Home, ktorá je lokalizovaná aj do slovenčiny, avšak v niektorých momentoch preklad pokrivkáva.

Čistička vzduchu Hama SmartZdroj: Hama
Čistička vzduchu Hama Smart

Čistička podporuje všetky základné funkcie ako sú nastavenie rýchlosti, časovač odpočítavania či počítadlo trvanlivosti filtra. Zabudovaný je tiež senzor kvality vzduchu, ktorý rozpoznáva kvalitu vzduchu v miestnosti a prispôsobuje automaticky výkon filtrácie.

Cena: 169 €
Zapožičal: Hama Slovakia

Prečítajte si aj:

Značky:

Tomas Buransky

Tomas Buransky
Mám rád nové veci a preto je skvlelé, že vďaka mojej práci sa môžem venovať marketingu v spojení s tými najnovšími technológiami.