Spotrebná elektronika a inteligentné funkcie podľa firmy P&G.

Jednou z noviniek je ukážka robota Charmin Go Lab, ktorý vám donesie toaletný papier. Privoláte ho cez svoj smartfón, s ktorým je robot pripojený cez Bluetooth. Vhodné ako doplnok aj pre tých, ktorý potrebujú poslať papier niekomu na WC.

Disponuje aj snímačom vzduchu a tak vás upozorní napríklad na to, či je vhodné na WC už ísť alebo počkať až bude vzduch čistejší. Uf, ako vidno, elektronika a vývoj pomocníkov ide naozaj všetkými smermi.

Avšak vonný systém AIRIA Smart Scent Device sa nám celkom pozdával. Výslednú vôňu namieša z rôznych náplní a funguje podobne ako atramentové tlačiarne. Vďaka nadávkovaniu z rôznych vonných zásobníkov vytvorí rôzne esencie vône pre vaše priestory. Prispôsobiť sa dá sila vône aj rýchlosť uvoľňovania a nechýba ovládanie pomocou aplikácie.

GilletteLabs Heated Razor je žiletka na holenie s nahrievacou funkciou pre ľahšie a menej dráždivé holenie. Teplota sa dá nastaviť, trvá len jednu sekundu, pokým sa zahreje a hlavica je založená na systéme FlexDisc na šetrné kopírovanie vašej tváre. Výsledkom je hladší posun a menej podráždená pokožka.

Ďalšou predstavenou novinkou bolo zariadenie OPTE Precision Skincare, ktorá naskenuje vašu pokožku a určí systém nápravy škvŕn spôsobených vekom, slnečných fľakov ako aj nadmernú pigmentáciou.

Lumi by Pampers je inteligentný snímač na plienky vyvinutý v spolupráci s firmami Verily a Logitech. Monitoruje pohyb dieťaťa ako aj potrebu vymeniť plienku. Aplikácia a snímač sú určené na nepretržité sledovanie a analýzu 24/7.

No a nakoniec je tu vylepšená zubná kefka Oral-B iO s unikátnymi technológiami ako napríklad magneticky poháňanou hlavicou, prítlakovým senzorom a ukazovateľom či si čistíte zuby správne priamo na tele kefky cez interaktívny displej. Na displeji sa zobrazuje časovač zostávajúceho času na čistenie zubov a je tu 7 režimov čistenia.

Prečítajte si aj:

Prečo čistiť vzduch doma a v kancelárii aj od vírusov a ako to robíme my v redakcii

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.