Inteligentné hodinky sú jedným zo spôsobov, ktorým môžete vyjadriť svoju vlastnú individualitu. Canyon Otto sú navrhnuté talianskym dizajnérom, ktorý nechal vyniknúť hliník v kombinácii s plastom.

Aj vďaka týmto dvom materiálom sú hodinky s osemuholníkovým rámčekom nielen ľahké, ale aj odolné. Odolnosť voči vode a prachu je dokonca na úrovni IP68, čiže hodinky sa nezľaknú ani aktivít vo vode alebo daždi. Rovnako je zabezpečená aj zvýšená odolnosť voči prachu.

Okrem zobrazenia času hodinky informujú aj o počasí. Pokiaľ však Canyon Otto prepojíte so smartfónom prostredníctvom Bluetooth, tak hodinky budú zobrazovať aj oznámenia o hovoroch a správach. Pre aktívnych používateľov je k dispozícii 25 športových režimov, vrátane chôdze, behu, cyklistiky, golfu, alebo napríklad aj lyžovania.

Hodinky samozrejme dokážu monitorovať srdcový tep, krvný tlak, spánok alebo počítať kroky. Predovšetkým v letnom období určite oceníte pripomienky na pravidelné dopĺňanie tekutín, ako aj meranie okysličenia krvi.

Z farebných prevedení si vyberie každý.Zdroj: Canyon
Z farebných prevedení si vyberie každý.

Pokiaľ však chcete od hodiniek viac, tak vás poteší možnosť diaľkového ovládania prehrávania hudby a fotoaparátu v smartfóne priamo zo zápästia. V hodinkách takisto nájdete aj šesť predinštalovaných ciferníkov. Ak však budete chcieť nové, tak tie bezproblémovo stiahnete a hodinky si prispôsobíte. Ďalšou z hlavných predností hodiniek Canyon Otto je dlhá výdrž na jedno nabitie. Aj s tými najaktívnejšími používateľmi vydržia až 7 dní. Nemusíte tak mať nabíjačku stále poruke a môžete sa pokojne spoľahnúť na batériu s kapacitou 280 mAh.

Jednou z predností hodiniek Otto je aj jasný plne dotykový 1,3-palcový LCD displej s rozlíšením 360 × 360 pixelov. Hoci hodinky sú dodávané so silikónovým remienkom, tak vďaka rýchloupínaciemu systému a šírke 20 mm, ho môžete nahradiť presne podľa vašej chuti. Rozmery hodiniek sú 42,4 × 45,4 × 9,6 mm.

Produkty značky Canyon zakúpite v sieti predajní a e-shopov Nay a Datacomp.

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.