Táto správa určite poteší nemalý počet používateľov.

O hodinkách spoločnosti Google počúvame už od roku 2018. Od tejto doby sa ich uvedenie niekoľkokrát presunulo, alebo aj odložilo na neurčito. Je preto veľmi ťažké zistiť, čo presne spoločnosti bránilo, aby tieto hodinky uviedla na trh. Možno si jej zástupcovia iba mysleli, že nie je stále ten správny čas na ich predstavenie a zbierali skúsenosti. Jednou takou “skúsenosťou” je aj získanie spoločnosti Fitbit, ktorú Google kúpil.

Aj napriek tomu, že o hodinkách počúvame v pomerne veľkom časovom rozostupe, tak poznáme iba málo informácií, z ktorých by sme si o nich zložili nejaký celistvejší obraz a doteraz ani nevieme, kedy by mali byť oficiálne predstavené. 

Teraz však spoľahlivý leaker Jon Prosser prichádza so správou, v ktorej tvrdí, že hodinky Pixel Watch budú predstavené už 26. mája. Ide pritom o prvý dátum, ktorý sa s týmito hodinkami spája a dáva nám ako takú predstavu o tom, že ich Google má v pláne skutočne predstaviť. 

Aj tento dátum je potrebné brať s rezervou, keďže vieme, že Google je známy častými zmenami svojich plánov. Tieto hodinky mali byť “zaručenepredstavené už v roku 2021 so sériou Pixel 6, čo sa však nestalo. Google má teda ďalší pokus.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.