Ak rozmýšľate nad zabezpečením domu, bytu alebo garáže, toto je zaujímavé zariadenia. Doplniť ho môžete aj tak, aby ste z neho vytvorili inteligentnú domácnosť.

Rozširovanie podľa potreby

Bezdrôtové WiFi aj GSM zabezpečovacie zariadenie EVOLVEO Alarmex Pro predstavuje novú generáciu alarmov. Je to rozširovateľný systém s českou jazykovou podporou, mobilnou aplikáciou pre Android a iOS a podporuje až 200 snímačov do vzdialenosti 100 metrov.

Kompletná dodávka

EVOLVEO Alarmex Pro zabezpečí dom, byt, chatu alebo kancelárske priestory. Súčasťou zabezpečovacieho zariadenia je ovládací panel, dva kusy diaľkového ovládania, jeden dverový/okenný senzor, jeden detektor pohybu a mini siréna. Alarmex Pro podporuje všetky detektory a periférie aj od iných výrobcov na štandardnej frekvencii 433 MHz alebo Wi-Fi smart detektory na technológii Tuya Smart.

Evolveo Alarmex Pro
Evolveo Alarmex Pro

Aj mobilná aplikácia

Základom ovládania je 4,3-palcový farebný a dotykový IPS displej IPS. Hlavné príkazy menu sú podporované hlasovým výstupom. Alarm umožňuje vzdialenú správu pomocou smartfónu cez mobilnú aplikáciu a odosiela SMS správy na päť telefónnych čísel.

Evolveo Alarmex Pro
Ovládací panel

EVOLVEO Alarmex Pro má dizajn ovládacieho panelu s hrúbkou len 12 mm a podporuje služby asistentov Amazon Alexa a Asistent Google ako aj spoluprácu s inteligentnými zariadeniami v rámci platformy Tuya Smart (Smart Life).

Inteligentná domácnosť

K alarmu je možné pripojiť príslušenstvo a vytvoriť kompletný systém ovládania domu, bytu alebo kancelárskych priestorov.

Evolveo Alarmex Pro
Príslušenstvo k Evolveo Alarmex Pro

K alarmu sa dá napr. pripojiť detektor dymu, pohybu, plynové detektory, snímač úniku vody, kamerové systémy, video zvončeky a ďalšie inteligentné zariadenia. Takto sa dá vytvoriť komplexný systém inteligentnej domácnosti. Vďaka aplikácii Smart Life sa dá pomocou scén prepojiť Alarmex Pro s ďalšími produktami EVOLVEO, ako je robotický vysávač, inteligentná zásuvka alebo vykurovacia hlavica na radiátor.

Hlavné funkcie

  • 600 MHz procesor, rýchla a plynulá prevádzka
  • 4,3″ farebný displej IPS, široký pozorovací uhol obrazovky
  • Kapacitná, dotyková plocha
  • Vstavaná Wi-Fi 2.4 GHz, podpora notifikácií aplikácie, GSM na telefónne/SMS oznámenie
  • Podpora až 200 rádiových detektorov, diaľkových ovládačov a zvončekov
  • Automatická synchronizácia dátumu a času
  • Oneskorenie poplachu, oneskorenie aktivácie
  • SOS núdzové volanie
  • História udalostí (150 záznamov o poplachu, 50 záznamov o aktivácii a deaktivácii)
  • Upozornenie na výpadok napájania, vybitú batériu, pri demontáži centrálnej jednotky

EVOLVEO Alarmex Pro sa predáva v cene od 203 eur.

Zdroj: Evolveo

Prečítajte si tiež

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.