Samsung predstaví 20. februára 2019 svoje vlajkové lode.

Očakávaný Samsung Galaxy S10 bude dostupný v troch verziách a všetky tri smartfóny sú zachytené na novej fotke, ktorá koluje internetom. Zverejnil ju známy leaker Evan Blass.

Galaxy S10 príde na trh vo verziách S10E, S10 a S10+. Na titulnej fotke ich môžete vidieť zľava doprava a tiež si môžete všimnúť niekoľko vlastností. Všetky telefóny budú mať dierku v displeji, v prípade S10+ bude použitá dvojitá predná kamera. Novinky tiež ponúknu USB-C port, spodný reproduktor a 3,5 mm jack.

Najlacnejšia verzia Galaxy S10E sa bude v porovnaní so zvyškom líšiť v niektorých vlastnostiach. Bude mať rovný displej, trochu väčšiu dierku v displeji a duálny zadný fotoaparát. Takisto si všimnite výrez v obale v okolí napájacieho tlačidla, ktorý naznačuje, že S10E bude mať zabudovaný snímač odtlačkov prstov v bočnom tlačidle.

Prémiové S10 a S10+ ponúknu zaoblený displej s ultrazvukovou čítačkou odtlačkov prstov priamo v obrazovke. Takisto budú mať trojitý zadný fotoaparát. Ďalšie detaily spoznáme najneskôr o mesiac na oficiálnom predstavení.

Na internet nedávno unikla aj táto fotografia, ktorá pravdepodobne zachytáva Samsung Galaxy S10+. Zdroj: Reddit

Zdroj: Android Central, Evan Blass

Prečítajte si aj:

Samsung omylom prezradil dizajn Galaxy S10

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit