Od oficiálneho vydania operačného systému iOS 15 prešlo viac ako 80 dní.

V októbri sme vám priniesli správu o tom, že iOS 15 nemá taký extra rýchly štart ako iOS 14 (viac sa dozviete – TU), čo síce pretrváva do dnešného dňa, no postupne sa to lepší. Nezávislý prieskum spoločnosti Mixpanel tvrdí, že aktuálne využíva iOS 15 približne 58% kompatibilných zariadení a 36% zariadení, resp. majiteľov iPhonov stále zotrváva pri iOS 14, pričom majú možnosť aktualizovať – všetky zariadenia s podporou iOS 14 sú kompatibilné aj so systémom iOS 15.

Mnohých používateľov drží pri iOS 14 najmä to, že najnovšia verzia neprináša na prvý pohľad extra veľa zmien, no v skutočnosti ide o celkom podarenú aktualizáciu – aj keď s určitými nedokonalosťami. Okrem toho má iOS 14 stále plnú podporu najdôležitejších bezpečnostných aktualizácií, a to bez nutnosti aktualizovať na iOS 15. Dodajme, že Apple ešte oficiálnu štatistiku nezverejnil.

Ak ste sa ešte nerozhodli aktualizovať a zaujíma vás, čo všetko iOS 15 prináša, tak kliknite SEM. Okrem bežných informácií nájdete na našom webe aj rôzne užitočné tipy a triky.

Zdroj: MacRumors.com

Prečítajte si aj:

Značky:

Miroslav Illéš

Miroslav Illéš
OUTDOOR | PRÍRODA | AUTOMOBILY | TECHNOLÓGIE