HikVision DS-2CD2552F-I je IP kamera s ktorou sa budete cítiť bezpečnejšie. V základe ide o klasickú exteriérovú (IP66) IP kameru, ktorá má 1/3-palcový CMOS snímač, rozlíšenie 5 Mpx a uhol záberu 70°.

Maximálna clona dosahuje úroveň f/1.2 a nechýbajú ani infračervené diódy, ktoré zaručia dobrú viditeľnosť aj v noci. Akčný rádius IR diód je približne 6 ÷ 7 metrov. V ponuke sú aj pokročilé nastavenia kamery, ktoré sú dostupné po prihlásení sa do systému cez IP adresu.

Nechýba ani funkcia kompenzácie protisvetla (WDR/BLC), rôzne nastavenia záznamu videa alebo detekcie pohybu s možnosťou upozornení. Zariadenie je napájané sieťovým adaptérom z balenia alebo cez POE (LAN konektor).

Všetko pre vašu inteligentnú domácnosť a tento článok vám prináša SmarterHOME.sk:

 

Kamera nahráva video v max. rozlíšení 2560 × 1920 px s 20 fps a kompresiou videa H.264. Záznamy môžu byť ukladané na microSD kartu (max. 128 GB), ktorá sa vkladá priamo do kamery alebo na prepojené NAS/NVR úložisko. Veľkou výhodou, nielen tejto IP kamery, je možnosť integrácie do systému domácej automatizácie.

V takomto systéme môžete niektoré funkcie nadviazať na rôzne scény, ktoré sa starajú o bezpečnosť v okolí vášho domova. Po pridaní kamery do smarthome riešenia, napr. Fibaro, k nej máte okamžitý prístup, aj mimo domácej siete.

Cena: 252 EUR

Zapožičal: SmarterHome.sk

Značky:

Miroslav Illéš

Miroslav Illéš
OUTDOOR | PRÍRODA | AUTOMOBILY | TECHNOLÓGIE