Rovnako vieme, kedy môžeme očakávať nové hodinky Apple Watch a iPad.

Apple potvrdil, že smartfóny radu iPhone 12 nepredstaví v septembri, ako tomu bolo v minulosti zvykom. Dôvodom je pravdepodobne pandémia koronavírusu, ktorá spôsobila oneskorenia vo výrobe.

A hoci Apple neprezradil, kedy nové iPhony spoznáme, známy leaker Jon Prosser zverejnil tieto dátumy na sociálnej sieti Twitter. Prosser už v minulosti viackrát prezradil informácie v predstihu a vždy sa ukázali byť pravdivé. Predpokladáme, že tomu bude aj tentokrát.

Prosser tvrdí, že Apple predstaví nové hodinky Apple Watch a nové tablety iPad vo forme tlačovej správy 7. septembra 2020. V rovnaký deň spustí predobjednávky. Čo sa smartfónov iPhone 12 týka, tie budú predstavené vo forme online streamu, ktorý sa uskutoční 12. októbra a v rovnaký deň sa spustia predobjednávky pre modely iPhone 12. Ich predaj začne 19. októbra.

Na prémiové modely iPhone 12 Pro si však budú musieť používatelia počkať. Predobjednávky sa spustia v novembri a v rovnakom mesiaci sa telefóny dostanú aj do predaja. Konkrétny dátum však v tomto prípade zatiaľ nepoznáme.

Pripomeňme, že telefóny iPhone 12 by mali byť dostupné v týchto verziách:

  • iPhone 12 – 5,4-palcový OLED displej s rozlíšením 960 × 2079 px
  • iPhone 12 Max – 6,1-palcový OLED displej s rozlíšením 1170 × 2532 px
  • iPhone 12 Pro – 6,1-palcový OLED displej s rozlíšením 1170 × 2532 px
  • iPhone 12 Pro Max – 6,7-palcový OLED displej s rozlíšením 1284 × 2778 px

Zdroj: Twitter

Prečítajte si aj:

Najlepší malý smartfón? iPhone 12 bude ešte menší ako iPhone SE

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit