V hre je stále aj pôvodný dátum.

O modelovom rade iPhone 15 každodenne uniká obrovské množstvo overených a špekulatívnych informácií, avšak doteraz nie je potvrdené, kedy budú nové telefóny spoločnosti Apple predstavené. Portál GSMArena na základe informácií od dôveryhodných zdrojov tvrdí, že Apple ešte nemá pevne stanovený dátum uvedenia novej generácie telefónov série iPhone 15. Aj preto v hre sú dva dátumy 12. a 13. september. Zdá sa však, že práve novozverejnený 12. september je pravdepodobnejším dátumom, počas ktorého spoločnosť Apple usporiada veľkolepý event. 

Na druhej strane je tu stále 13. september, počas ktorého by mali byť novinky série iPhone 15 uvedené. Jeden zo zdrojov tvrdí, že partneri spoločnosti Apple z radov operátorov boli upozornení, aby si v stredu 13. septembra nebrali voľno kvôli „významnému oznámeniu smartfónu„. Aj napriek tomu, že leaker Gurman z Bloombergu sa prikláňa k 12. septembru, streda by mohla byť nakoniec na významné uvedenie série iPhone 15 vhodnejšia. Nie je však vylúčené, že spoločnosť Apple stále zvažuje viacero faktorov, ktoré budú mať dopad na stanovenie pevného dátumu uvedenia je nových telefónov. 

Podujatie bude prebiehať v tradičnom hybridnom formáte, čo znamená, že počas uvedenia sa môžu fanúšikovia spoločnosti Apple tešiť na niekoľko vopred nahratých videí, ale väčšiu časť budú tvoriť živé prezentácie. Diváci počas živej udalosti si budú môcť nový iPhone 15 vyskúšať už v deň jeho uvedenia.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.