Apple sa rozhodol pred časom pozastaviť vydanie iPhonu SE2.

Vývojárom sa teraz podarilo získať zaujímavé informácie o pripravovanom, cenovo dostupnom iPhone. Predpokladá sa, že dostane 6,1-palcový displej a jeden fotoaparát na zadnej strane zariadenia. Hlboko v softvéri Apple Xcode vývojári našli odkazy na niektoré modely iPhonov. Sú tam použité názvy, ako napríklad „iPhone xx„, „iPhone9.7“ a LCP s číslom modelu „N84„.

Práve tieto informácie prinášajú zaujímavé zistenia, ktoré odhaľujú technické parametre dostupného iPhonu. Ten bude obsahovať LCD panel DCI-P3 a čipovú sadu Apple A10.

iPhony 2018 by mali dostať uhlopriečky displejov 5,8″, 6,1″ a 6,5″

Aj napriek tomu, že už aj dávnejšie unikli rôzne rendery, parametre a informácie o tomto lacnejšom iPhone, tak práve teraz to vyzerá tak, že iPhone SE bude mať svojho nástupcu. Ibaže v tele iPhonu 8 s veľkým displejom a výrezom.

Výrez v displeji bude samozrejme obsahovať všetky potrebné senzory, vrátane Face ID. Vylepšenia by sa mali dočkať aj obidve kamery. Tie by mali dostať väčšie snímače. Navýšenie príde v prípade pamäte RAM na hodnotu minimálne 3 GB.

Apple možnože prekvapí aj verziou s Dual SIM. Niektorí analytici si myslia, že pôjde o exkluzívnu verziu určenú iba pre čínsky trh.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Fitbit Charge 3 oficiálne: Inteligentný náramok s plnou výbavou a rozumnou cenou

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.