Používatelia operačných systémov iOS a Android sú často v názoroch na „vojnovej nohe“.

Avšak teraz je tu možnosť reálne vyskúšať, ale aj používať OS Android v zariadeniach iPhone 6, 6 Plus, 6s a 6s Plus. Na začiatku celého projektu stál vývojár Nick Lee, ktorý mal určitú víziu, ale nedotiahol ju do konca a projekt prevzala čínska spoločnosť Haimawan.

mesuit1_nowat

Tá vytvorila MESUIT dual-boot Case. Teda puzdro, do ktorého vložíte svoj iPhone a za pomoci špeciálnej aplikácie a technológie budete mať k dispozícii najnovší systém Android Marshmallow. Povedzme, že toto bude zaujímavý prvok hlavne pre priaznivcov iOS, ktorí budú môcť trošku experimentovať .

mesuit2_nowat

Puzdro MESUIT obsahuje aj vstavanú batériu s kapacitou 1700 mAh alebo 2500 mAh a doplňujúci úložný priestor s kapacitou 16 GB. Niektoré zdroje uvádzajú veľkosť úložiska od 32 do 128 GB. Taktiež obsahuje druhý slot pre Nano SIM kartu, ktorú využijete v spojení s OS Android. Obe SIM karty sú aktívne súbežne, takže získate dual SIM telefón s dvoma operačnými systémami.

Mesuit_nowat

Toto špeciálne puzdro je komerčný produkt a k dispozícii je na predaj v Číne z webových stránok dcérskej spoločnosti Haimawan (www.jijia.com). Cena je pre zariadenia iPhone 6/6s približne 150 dolárov (136 eur) a pre iPhone 6 Plus/6s Plus 165 dolárov (145 eur). Spoločnosť Haimawan však ešte neoznámila, či bude tento produkt dostupný aj mimo Číny.

Zdroj: The Verge

Miroslav Illéš

Miroslav Illéš
OUTDOOR | PRÍRODA | AUTOMOBILY | TECHNOLÓGIE