Spoločnosť Philip Morris International priniesla bezdymový prostriedok IQOS na Slovensko presne pred 5 rokmi. Za ten čas prešlo na Slovensku z klasického fajčenia na tento spôsob takmer 300 000 používateľov.

Najviac používateľov je v Bratislave, odhad je okolo 50 000 ľudí. Spoločnosti sa darí motivovať dospelých fajčiarov na prechod na bezdymový prostriedok, na svojom eShope vytvorila napr. vernostný systém a celý systém prispôsobuje individuálnym požiadavkám danej osoby. Pred časom na Slovensko priniesla aj elektronickú cigaretu IQOS VEEV, ako sme sa dozvedeli, ďalšie produkty budú nasledovať.

IQOSZdroj: Ondrej Macko/TOUCHIT.sk
Krájanie narodeninovej torty

Súčasťou tejto akcie bola aj ukážka všetkých prostriedkov na používanie tabaku, ktoré boli uvedené na trh počas 5 rokov na slovenský trh.

Spoločnosť pracuje aj na tom, aby aj na náš trh priniesla limitované edície. Tak to bolo aj v prípade narodeninovej verzie, ktorú vytvorila uznávaná maliarka Mária Hula Valenčíková. Ide o model IQOS 3 DUO by Hula.

IQOSZdroj: Ondrej Macko/TOUCHIT.sk
S autorkou umeleckého zvýraznenia

Do priameho predaja je táto verzia uvedená pre zákazníkov ako špeciálne návleky vhodnými pre IQOS 3 DUO, zákazníci ich dostanú ako darček k nákupu doplnkov.

Firma chce tiež pracovať na posilnené vzťahu so samosprávami a inými inštitúciami vrátane zdravotníckych.

Zdroje: vlastné

Prečítajte si tiež

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.