Elektronické zariadenie IQOS sa na slovenskom trhu veľmi dobre uchytili. Je to zdravšia náhrada klasického fajčenia, ale stále je to zdraviu škodlivý zvyk. Najlepším riešením je prestať fajčiť úplne.

V oblasti IT sa IQOS teší veľkej popularite, je to v podstate mobilné zariadenie s nabíjaním pomocou USB portu. Zatiaľ na slovenskom trhu nie je dostupná mobilná aplikácia, ale v niektorých krajinách funguje. Fajčenie má chuť tabaku, ten sa ale nezohrieva na tak vysokú teplotu ako pri klasickom fajčení. Výsledkom je fajčiarsky zážitok ale bez dymu a tiež bez zápachu.

V bratislavskom nákupnom centre Eurovea teraz IQOS otvoril značkový butik a my sme sa boli pozrieť na to, čo všetko sa tu dá nájsť. A nie je toho málo.

Predovšetkým je na výber samotné zariadenie a to už vo viacerých farbách vrátane červenej. Najviac však na odbyt ide čierna a biela farba. K tomu si môžete prikúpiť aj špičku špeciálnej farby, nám sa páčila modrá.

A je tu aj príslušenstvo napr. plastové či kožené puzdro na samotné zariadenie IQOS alebo kompletné puzdro pre zariadenie a náplne HEETS. Tieto náplne sú zatiaľ k dispozícii v troch príchutiach.

Špecialitou je aj možnosť laserovo vygravírovať si zvolený text na obal IQOS.

Viac o IQOS

Recenzia IQOS: Menej rizikovejšie fajčenie je tu!

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.