Pandémia priniesla zmeny a to aj na trhu práce. Avšak to neplatí o etablovanej spoločnosti msg life Slovakia, ktorá ponúka pracovné príležitosti IT oblasti.

Rýchlo sa rozvíjajúca IT spoločnosť msg life Slovakia sa napriek pandémii neustále rozrastá nielen počtom zamestnancov. Pribúdajú zaujímavé medzinárodné projekty, ale aj krajiny, v ktorých pôsobí.

Okrem dobrého finančného ohodnotenia máš možnosť získať stabilné pracovné miesto, veľa lákavých zamestnaneckých benefitov a priateľský kolektív.

Už viac ako 20 rokov na IT trhu

Spoločnosť msg life Slovakia pôsobí v oblasti IT a poisťovníctva už viac ako 20 rokov. Za ten čas sa jej podarilo rozšíriť tím na viac ako 230 zamestnancov v troch rôznych pobočkách v Bratislave, Žiline, Košiciach a najnovšie hľadá zamestnancov aj v Česku.Firma má zázemie v Nemecku, no jej divízie sa nachádzajú v celej Európe a tiež v Amerike. Preto sú občasné pracovné cesty do zahraničia na niektorých pozíciách súčasťou náplne práce a zároveň príjemným spestrením rutinných činností zamestnancov.

Zaujímavé je aj klientské portfólio IT spoločnosti, kam patria nadnárodné firmy ako poisťovne Axa, Generali, Helvetia či Uniqa iné. Pre ne spoločnosť msg life Slovakia vyvíja inteligentný softvér, aby firmy fungovali efektívnejšie a boli na trhu konkurencie schopné. To si vyžaduje neustálu aktualizáciu programov, ako aj celý tím odborníkov.

Voľné pracovné miesta

msg life Slovakia preto do svojho tímu hľadá nielen vývojárov, ale napríklad aj testerov, poistných matematikov či business konzultantov. Každý člen tímu je pritom rovnako dôležitý. Či už ide o toho, kto vytvorí návrh riešenia, jeho realizátora, či testera. Práve na pozíciu testera spoločnosť hľadá hneď niekoľko pracovníkov. Ich úloha je totiž mnohokrát kľúčová. „Podstatné je dbať na drobnosti a zamýšľať sa nad tým, čo robím a čo testujem. Testovanie nie je o tom, že sa preklikám aplikáciou, ale treba myslieť komplexne, mierne skepticky a dávať veľký pozor na každý jeden detail,“ opisuje svoju pozíciu Patrik, Test manažér v msg life Slovakia. Okrem testerov sú vo všetkých troch pobočkách veľmi žiadané aj nasledovné profesie:

Všetky bližšie informácie o spoločnosti a ich najnovšie pracovné ponuky majú zverejnené na firemnej web stránke msg life Slovakia.

Zdroj: msg
Príjemné pracovné prostredie a starostlivosť o zamestnancov je prioritou.

 „Pri niektorých pozíciách je výhodou, ak záujemca má predošlé skúsenosti s IT oblasťou alebo poisťovníctvom. Nevyhnutnosťou je však ovládanie nemeckého jazyka na komunikačnej úrovni či analytické myslenie a schopnosť pracovať v tíme,“ spresňuje HR manažérka msg life Slovakia Mária, ktorá ťa rada privíta na pracovnom pohovore.

Online pohovory aj zaškolenie

Hoci sa spoločnosť pomaly vracia do svojho bežného režimu, pracovné pohovory ešte stále prebiehajú online. „Stačí, ak nám uchádzač pošle svoj životopis, napríklad aj cez formulár na našej web stránke a my ho v prípade záujmu kontaktujeme. Potom už len zostáva včas sa pripojiť na online pohovor, kde by nám mal ukázať  svoje schopnosti a záujem,“ dopĺňa Mária.

Ak máš nedostatky v niektorej z uvedených znalostí, nemusíš zahadzovať svoju nádej. Spoločnosť msg life Slovakia ponúka bohatý zaškoľovací program a plno odborných kurzov. „Onboardingový proces trvá v závislosti od pozície približne tri mesiace, kde sa uchádzač zoznámi nielen s nevyhnutnými nástrojmi, ale aj internými procesmi a pracovným prostredím,“ vysvetľuje personalistka Mária.

Úroveň cudzích jazykov pri pohovore

Rovnako to je aj s jazykovými znalosťami anglického a nemeckého jazyka. „Ak uchádzač ovláda cudzí jazyk aspoň na úrovni B2, môže svoj level zvýšiť pomocou našich kurzov, ktoré absolvuje počas pracovnej doby. Ak má záujemca pevnú vôľu a odhodlanie učiť sa nové veci, je to niekedy hodnotnejšie, ako životopis plný znalostí, tvrdí Mária.

Zdroj: msg
msg life Slovakia je otvorená novým talentom, ktoré majú chuť kariérne napredovať.

Pracovná pozícia šitá na mieru

Výhodou msg life Slovakia je aj to, že hľadá talentovaných ľudí. Aj z tohto dôvodu spoločnosť otvorila netradičnú pozíciu Talent. „Uchádzač sa nemusí preklikávať celým zoznamom pozícií a premýšľať, na ktorú by sa najviac hodil. Stačí, ak sa prihlási na pozíciu Talent, ukáže nám svoje schopnosti a my mu navrhneme, v ktorom tíme by bol pre nás prínosom,“ vysvetľuje HR manažérka. Ak však máš neobyčajné zručnosti, ktoré by spoločnosť dokázala zužitkovať, je možné vytvoriť špeciálnu pracovnú pozíciu šitú priamo pre teba. „Aj pri pozícii Talent zostáva podmienkou znalosť nemčiny, inak sme však otvorení rôznym znalostiam z oblasti IT, poisťovníctva, prípadne HR či administratívy, ktoré je nám uchádzač ochotný ponúknuť,“ dodáva Mária.

Prácou v msg life Slovakia získaš nielen dobré finančné ohodnotenie, ale aj možnosť realizovať sa v oblasti, v ktorej si dobrý a ktorá ťa baví. Firma svojim zamestnancom ponúka pre motiváciu aj množstvo zamestnaneckých benefitov, pretože si uvedomuje, že investícia do ľudských zdrojov je tým najlepším prostriedkom na dosiahnutie úspechov.

Medzi najlákavejšie benefity, ktoré firma msg life Slovakia ponúka určite patrí:

  • podpora vzdelávania,
  • flexibilná pracovná doba,
  • päť dní dovolenky navyše,
  • finančné bonusy pri svadbe či narodení dieťaťa,
  • možnosť využiť fitness centrum a masáž priamo vo firme,
  • veľkolepé firemné podujatia.
Zdroj: msg
Spoločnosť ponúka plno benefitov od finančných bonusov, dovolenku navyše až po zaujímavé podujatia.

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou msg life Slovakia