Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

  1. Na Profesia Days je aj IT zónu:
    http://www.profesiadays.sk/o-podujati/it-zona/

    2. A nájdete tu aj veľmi zaujímavých speakrov: Jan Muhlfeit z Microsoftu, Martinus.sk, Sygic, atď.

Aj počas 7. ročníka Profesia days sa máte možnosť spoznať sa s inšpirujúcimi spíkrami, motivátormi, a tiež ľuďmi, ktorí sa prídu podeliť o svoje pracovné aj osobné príbehy. Na Profesia days vystúpi kouč Jan Mühlfeit, ktorý 22 rokov pracoval v spoločnosti Microsoft a dnes radí manažérom, politikom, vplyvným, ale aj obyčajným ľuďom, ako byť úspešný.

Ste zvedaví na kreatívne príbehy o práci? Teraz máte jedinečnú možnosť dozvedieť sa, čo stojí za zrodom najväčšieho internetového kníhkupectva Martinus.sk priamo od jeho zakladateľa Michala Meška, Michaela Musilová zo SOSA priblíži, čo všetko zažila počas simulovanej misie na Marťanskej púštnej stanici, Michal Pastier z agentúry Zaraguza na hlavnom pódiu povie viac o tom, ako je možné zaujať a predať viac, nech robíte čokoľvek. Michal Štencl nás prevedie príbehom vzniku navigácie Sygic, ktorú používajú milióny ľudí po celom svete, psychologička a autorka niekoľkých kníh Monika Nevolová predstaví, čo všetko sa skrýva za ľudským potenciálom. Peter Sasín z NLP Akadémie, ktorý sa špecializuje na ovplyvňovanie a zmenu ľudského správania, potvrdí, že komunikácia je vždy manipulatívna. Preto je len na nás, ktorým smerom chceme ostatných aj seba “manipulovať”.

3. Zóna Podnikaj: http://www.profesiadays.sk/o-podujati/podnikaj/

Všetky informácie nájdete aj v našej tlačovej správe: http://firma.profesia.sk/7-rocnik-veltrhu-prace-profesia-days-ponukne-tisicky-volnych-pracovnych-miest-rekordny-pocet-vystavovatelov/

Značky: