ITAPA už 19 rokov inšpiruje k zmene. Jarná ITAPA 2020 začne tak, ako bola naplánovaná – presne 19. mája. A prinesie všetky témy, ktoré boli avizované. Od predstavenia novej elity eGovernmentu, cez nový spôsob financovania projektov, debaty o budúcnosti miest, až po kybernetickú bezpečnosť. Program bude bohatý a zároveň nový formát bude taký, že jediné, čo nákazlivé ľudia na ITAPA chytia, bude inšpirácia. Jarná ITAPA 2020 o digitalizácii Slovenska bude totiž plne digitalizovaná.

Takto sme digitalizovali obsah už minulý rok

Takto sme digitalizovali obsah už minulý rok

Žijeme a dýchame modernými technológiami, ktoré prinášajú nové príležitosti a menia spôsob, ako pracujeme, vzdelávame sa, či zabávame. Jarná ITAPA 2020 bude konferenciou novej generácie. Prinesie viac možností, ľahší prístup k informáciám a interaktívnejší formát. A najmä – žiadny vírus nebude mať v čisto digitálnom prostredí šancu.

Na predošlých podujatiach ITAPA si už organizátori vyskúšali, ako funguje online stream, prednášky pomocou videokonferencie, či kladenie otázok cez aplikáciu. Na konferencii Jarná ITAPA 2020 budete môcť zažiť všetko z toho v ďaleko lepšej verzii. Budete tak mať informácie o aktuálnom vývoji, získate nápady a posuniete vlastný biznis. Vďaka tomu môžete byť  o krok ďalej pred ostatnými.

Dnes mnohí z nás pracujú z domu cez homeoffice a asi vnímajú novú situáciu ako záťaž či ohrozenie. Každý problém je však zároveň skrytou príležitosťou. Aj vďaka karanténe sa dá vzdelávať, získavať informácie, ovplyvňovať veci verejné, stretávať sa, či networkovať. Život určite nezastane, pokračuje ďalej a ocení pripravených. Na Jarnej ITAPA 2020 bude niekoľko  zahraničných spíkrov, ktorí však neopustia vlastnú krajinu. Diskusie budú ohnivejšie a interaktívnejšie. Účastníci si budú môcť aj posielať správy a dohadovať osobné on-line stretnutia. A najmä budú môcť byť na konferencii ITAPA aj bez toho, aby opustili bezpečie svojho domova.

Začína sa 19. mája kľúčovými prezentáciami novej elity eGovernmentu a Diskusným okrúhlym stolom. Rozšírený program konferencie bude v priebehu mája a júna pokračovať ešte niekoľko ďalších dní – jeden deň bude určený vždy len jednej téme. Teraz sa pripravujú ďalšie témy programu tak, aby plne využili prednosti digitálnej konferencie. Testujú sa optimálne digitálne nástroje. Zúčastnite sa aj vy tohto prelomového podujatia a nenechajte si ujsť  túto jedinečnú príležitosť.

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.