Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Huawei spúšťa akciu Šťastné dni, počas ktorých môžete vyhrať tablet, reproduktor, či prémiový prístup na Pokec. Na zapojenie sa do súťaže si stačí stiahnuť a nainštalovať niektorú z vybraných aplikácií v obchode Huawei AppGallery.

Stiahnite si aplikáciu a ste v hre

Spoločnosť Huawei spustila špeciálnu kampaň Šťastné dni, ktorá motivuje k inštalácii zaujímavých aplikácií vo vlastnom obchode AppGallery. Nájdete ho predinštalovaný na všetkých smartfónoch Huawei, pričom v nových modeloch, tzv. HMS smartfónoch, nahrádza obchod Google Play.

AppGallery sa za tri roky od svojho globálneho spustenia stihol vypracovať na celosvetovo tretí najpopulárnejší obchod s mobilnými aplikáciami. Nájdeme v ňom už vyše 120 – tisíc aplikácií špeciálne upravených pre tento obchod a nové smartfóny Huawei.

Na svoje si prídu aj používatelia na Slovensku: počet appiek od slovenských vývojárov v AppGallery neustále rastie. Aktuálne sa ich v obchode nachádza 170, vrátane všetkých veľkých slovenských bánk či mobilných operátorov.

O čo hráme?

Za inštaláciu vybraných aplikácií teraz môžete vyhrať niektorú z vecných cien alebo poukážok. Konkrétne sa hrá o:

  • 2x tablet Huawei MediaPad M5 lite
  • 1x Bluetooth reproduktor Huawei Sound
  • 200x Huawei kupón v hodnote 1 euro, ktorý môžete uplatniť v AppGallery pri nákupe aplikácií nad 5 eur
  • 3 000x voucher na prémiovú službu Pokec PLUS v aplikácii Pokec.sk na 13 dní

Ako to funguje?

Stačí stiahnuť niektorú z aplikácií, zahrnutých do kampane, prostredníctvom obchodu AppGallery. Následne sa zobrazí možnosť „Zúčastniť sa žrebovania“, v ktorom môžete vyhrať niektorú zo spomínaných cien.

Za inštaláciu jednej aplikácie získavate jednu šancu na výhru, pričom denne si môžete stiahnuť až 3 jedinečné aplikácie. Žrebovania sa teda môžete zúčastniť 3-krát každý deň.

Možnosť zapojiť sa do žrebovania bude sprístupnená iba pri prvej inštalácii aplikácie. Nezabudnite, že zapojiť sa do kampane a možnosť vyhrať sa končí v sobotu, 3. apríla.

Značky: