Nové vydanie časopisu TOUCHIT už nájdete predaji.  Naši predplatitelia môžu aktuálne vydanie čítať tiež cez mobilnú aplikáciu. Ak ste predplatiteľ, máte prístup do mobilnej aplikácie zadarmo. Aktivujte si aplikáciu tu. Čo všetko v novom vydaní TOUCHIT nájdete?

V tomto vydaní vás zavedieme na výstavu MWC. V reportáži nájdete informácie o predstavených novinkách, trendoch, ale aj kuriozitách predstavených v Barcelone. Venujeme sa aj zdražovaniu telekomunikačných operátorov. Aké účty im budeme platiť? 

Nové vydanie TOUCHITZdroj: TOUCHIT

Témou vydania bežecká sezóna 2022 a pohyb v prírode. Predstavíme produkty, ktoré si užijete pri ceste za dobrodružstvom, pomôžeme vám zlepšiť kondíciu pomocou mobilných aplikácii a webových služieb, prinášame aj tipy na turistiku.

Nezabudli sme ani na testy a recenzie. Tešiť sa môžete na otestované notebookové a smartfónové novinky či sluchadlá a reproduktory JBL. Poradíme vám so zálohovaním smartfónu s Androidom a povieme si, ako kybernetická vojna ohrozuje aj Slovensko.

V našich mesačných súťažiach zase hráte o slúchadlá Motorola či Niceboy a veľa ďalších cien. Zapojte sa do našich mesačných súťaží tu.

Nové vydanie TOUCHIT 3-4/2022 už nájdete v každom dobrom novinovom stánku. Najlepšou cestou, ako sa dostať k časopisu je predplatné, teraz iba za 12,50 eura>>

Pozrite sa, čo v novom vydaní TOUCHIT ešte nájdete:

Pripravte sa na bežeckú sezónuZdroj: TOUCHIT
Pripravte sa na bežeckú sezónu

Ako si zlepšiť kondíciu pomocou mobilných aplikácií a webových služieb

Pokiaľ patríte medzi používateľov, ktorí radi športujú a zároveň premýšľajú ako zefektívniť tréningový proces s cieľom zlepšovať si kondíciu, v tomto článku nájdete niekoľko tipov na služby, ktoré sme v redakcii vyskúšali aj my.

Sú kryptomeny ekologické?Zdroj: TOUCHIT
Sú kryptomeny ekologické?

Vyhrotená roztržka o ekológiu kryptomien a cesta von

Je ťažba bitcoinu ekologickou katastrofou, ktorá vážne ohrozuje našu planétu, alebo ide o nie príliš premyslený argument, ktorý je založený na prekrútenej pravde a zatajovaní relevantných vecí? Ako je z tohto hľadiska na tom bitcoin dnes a ako môže byť v budúcnosti? Čaká nás žiarivá budúcnosť, alebo nebodaj smerujeme k environmentálnej katastrofe?

Elektrické kolobežkyZdroj: elements.envato.com
Elektrické kolobežky

Všetko o elektrických kolobežkách

Je tu teplejšia časť roka a kolobežky či bicykle začínajú byť šikovnou formou dopravy hlavne vo väčších mestách. V obľube sú predovšetkým tieto dopravné prostriedky s elektrickým pohonom.

Google Fotky sú výbornou službou na zálohovanie fotiek

Zálohujeme smartfóny s Androidom

Výmena telefónu je vždy proces, na ktorý sa málokto teší. Teda s výnimkou toho, že budete mať lepší kus. Prihlásiť sa do všetkých aplikácií, znova ich nastaviť a umiestniť ikony, je to otročina. A nakoniec mnoho ďalšieho, čo sa ešte spomedzi nastavení vyskytne, možno stiahnuť Spotify skladby, aby boli off-line alebo znova stiahnuť filmy zo streamovacej služby atď. Poznáte to a rozmiestnením ikon sa nastavenie zvyčajne nekončí.

Značky: