Treba sa poponáhľať, akcia je časovo obmedzená.

Značka JBL ponúka špeciálnu akciu Black Friday v spolupráci so svojimi autorizovanými predajcami. Kompletnú ponuku nájdete na stránke www.jbl.sk. Akcia trvá do 26. 11. 2023.

Vyberať môžete spomedzi soundbarov, slúchadiel a prenosných a párty reproduktorov. Do zľavy sa dostal aj mega reproduktor JBL PartyBox 310, ktorý kúpite teraz so super zľavou 25 %. S celkovým výkonom 240 W sa hodí na veľkú párty, ktorú môžete oživiť svetelnými efektami. Vydrží až 18 hodín prehrávania na jedno nabitie.

S extra veľkou zľavou 50 % prichádzajú slúchadlá JBL Tune 760NC BLK, ktoré kúpite za 64,99 eur. Veľmi pohodlne sa nosia a majú aktívne odhlučnenie. Na jedno nabitie ich môžete používať až 50 hodín.

Fanúšikovia menších úplne bezdrôtových slúchadiel do uší majú možnosť využiť JBL Tune 230NC TWS za cenu 59,99 eur a ich zľava je 25 %. Majú špičkový JBL Pure Bass Sound, aktívne potlačenie hluku a v kombinovanej výdrži s nabíjacou škatuľkou máte 40 hodín na jedno nabitie.

JBL Bar 800 je vhodný na doma ako hlavné ozvučenie TV a do vašej obývačky prinesie zvuk pre Vaše súkromne kino. Podporuje zvuk True Dolby Atmos a má samostatný 10“ bezdrôtový subwoofer pre výkonné basy. Prehrávanie je možné aj cez Wi-Fi s AirPlay, Alexa Multi-RoomMusic a Chromecast. S 20 % zľavou ho kúpite za 719,99 eur.

Odporúčame aj výkonný prenosný reproduktor JBL Xtreme 3, ktorý si s 25 % zľavou kúpite za 246,90 eur. Je vodoodolný, vydrží až 15 hodín prehrávania a hodí sa aj na väčšiu párty. Dostanete z neho silný zvuk v každej situácii.

jbl live 660NCZdroj: JBL

Zdroj: JBL.sk

Prečítajte si aj:

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.