Je až prekvapujúce, ako sa výrobcovi podarilo dosiahnuť taký bohatý zvuk.

Inovovaný reproduktor zo série Xtreme si svoj názov právom zaslúži. Vytvorí taký zvuk, až sa vám nebude chcieť veriť. Objemovo niečo ako fľaša od Kofoly, no zvukovo blízko reproduktorom PartyBox. Na jedno nabitie vydrží až 15 hodín

Xtreme 3 je stavaný tak, aby ste ho mohli nosiť so sebou, napríklad prevesený cez rameno. Popruh je v balení a na jeho hornej strane sú silné pútka na uchytenie. Dá sa použiť na ozvučenie väčšej miestnosti. Bola by škoda zavrieť ho doma. Má odolnosť IP67 a nič sa mu nestane, ani keď ho hodíte do vody.

Ušpinili ste ho? Nič sa nedeje, pokojne ho opláchnite vodou. Skonštruovaný je tak, aby voľačo vydržal a prežije i hrubšie zaobchádzanie. Telo je pogumované a po bokoch je samostatne chránené. Práve tam sú pasívne žiariče produkujúce silné basy.

Na reprodukciu využíva zvukový systém JBL Pro Sound. Pozostáva zo štyroch meničov, z toho sú na prednej strane dva výškové, každý s výkonom 25 W a dva woofery s rovnakým výkonom. Po bokoch ešte pasívne žiariče na zosilnenú a vyváženú dynamiku basov.

Komu by sa málilo, môže spojiť dva reproduktory a použiť ich ako samostatné kanály stereo audia. A komu by bolo aj tak málo, má možnosť pripojiť ďalšie reproduktory s podporou PartyBoost a vytvoriť tak zvukovú reťaz so silným zvukom.

Cena: 289 €

Zapožičal: www.jbl.sk

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.