Tieto slúchadlá sú vhodné ako odmena za vysvedčenie. V čom ale sú extra a prečo ich odporúčame kúpiť deťom?

V prvom rade sú to veľké slúchadlá cez hlavu, no s rozmerom a možnosťou prispôsobenia veľkosti na detské hlavičky. V skutočnosti pri našom testovaní si museli dospelí ľudia nastaviť maximálnu veľkosť. Slúchadlá ale potom boli tak akurát, pokojne ich tak môžu nosiť aj rodičia.

Nie je to však len o veľkosti. Nastavené sú tak, aby nepresiahli hlasitosť na úrovni 85 dB. Výrobca nazýva túto vlastnosť JBL Safe Sound a stretli sme sa s ňou už v minulosti pri iných slúchadlách pre deti. Ďalej je to forma spracovania a použité materiály. Slúchadlá sú vyhotovené tak, aby boli odolnejšie voči nárazom a pádom a mali použité bezpečné materiály.

Nakoniec, ide ale o plnohodnotné slúchadlá, takže nechýbajú pokročilé funkcie. Hlavnou z nich je ANC ako aktívne odhlučnenie ruchov z okolia. Tento režim sa dá prepínať samostatným tlačidlom s grafikou smajlíka. Môžete ich pripojiť k dvom zariadeniam naraz a ešte k tomu sa dajú použiť ako káblové. Keď ich aj zapnete, bude sa dať použiť režim ANC aj v káblovom vyhotovení. Rovnako jednoduché je použitie Bluetooth, párovanie je cez Fast Pair a smartfón vám ukáže na obrazovke slúchadlá, akonáhle ich nájde.

Na jedno nabitie vydržia 20 hodín používania alebo o 10 hodín viac s vypnutou funkciou ANC. Najsilnejšou funkciu je práve ANC. Cena slúchadiel odpovedá cene iných slúchadiel v tejto kategórii. Sú plne vybavené a nebyť špecifického farebného spracovania (modrá, ružová, biela), kvalitatívne by ste nepoznali rozdiel voči iným slúchadlám tejto značky. To platí aj pre kvalitu zvuku. Žiaci tak dostanú nielen veľmi dobrý zvuk, ale aj možnosť použiť slúchadlá pri videohovoroch alebo výučbe.

Cena: 59 € – akciová cena

Zapožičal: www.jbl.sk

  • JBL JR460NCZdroj: JBL
  • JBL JR460NCZdroj: JBL
  • JBL JR460NCZdroj: JBL
  • JBL JR460NCZdroj: JBL
  • JBL JR460NCZdroj: JBL

Prečítajte si aj:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.