Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Dizajnový televízor Philips TV 9104 vznikol v spolupráci s tradičnou dánskou spoločnosťou Georg Jensen, ktorá od svojho založenia v roku 1904 dodáva výrobky na kráľovský dvor v Kodani. LCD televízor sa vyznačuje vysokou obrazovou a zvukovou kvalitou. Na Slovensku je  exkluzívne dostupný v sieti DATART a na Hej.sk.

Uvedenie tohto modelu na slovenský trh oznámila spoločnosť TP Vision, výrobca televízorov Philips, na konci mája. Spoluprácou značiek Philips a Georg Jensen, výrobcom luxusných produktov zo striebra a leštenej ocele, vznikol televízor, ktorý sa vyznačuje nadčasovým dizajnom, čistými líniami a kvalitnými materiálmi ako leštená oceľ a sklo.

Kvalita tohto modelu  je ukrytá nielen v dizajne, ale aj v obraze a zvuku. Zárukou vylepšeného obrazu v piatich hlavných parametroch – ostrosť, farba, kontrast, pohyb a zdroj signálu – je patentovaný obrazový procesor Philips P5 Perfect Picture.

,,Týmto dizajnovým televízorom chceme osloviť hlavne zákazníkov, ktorí chcú mať doma niečo výnimočné, a to tak z pohľadu prvotriedneho dizajnu, ako aj z pohľadu modernej technológie a kvality,“ hovorí Peter Valoušek, Country Leader ČR spoločnosti TP Vision.

,,Sme radi, že môžeme zákazníkom siete DATART a internetového obchodu Hej.sk ponúknuť takýto jedinečný produkt, ktorý sa pýši významným dizajnovým ocenením IF Design Award. Aktuálna cena modelu Philips TV 9104 s 55-palcovou uhlopriečkou je 1449€,“ dodáva Pavel Ostrý, produktový manažér značiek DATART a Hej.sk.

Značky: